Top service en snelle levering, heel fijn!

Verkeerde product geleverd

Helaas heb ik totaal andere schoenen gekregen dan besteld. Ik zou de verkeerde schoenen gratis terug kunnen sturen maar dan wel naar een bepaald punt wat ver weg is. Voor Post.NL moest ik toch nog €4.95 betalen. Erg jammer - 1ste keer dat ik Eleganza heb geprobeerd...

Top service!

Super snelle levering.

Zoals verwacht

Mooie prijs voor mooie schoenen. Levering vlot en netjes. Site werkt alleen op tablet iOS niet altijd helemaal goed. Soms gaat het na zoeken mis en kunnen resultaten niet geopend worden.

Snelle service, mooie prijs

Mooie website, snelle levering en aantrekkelijke prijs

geweldige ervaring en service

goede bezorging en fijn dat je met het trackingsysteem weet wanneer die komt

goeie service

de site werkte makkelijk en de schoenen waren snel binnen. de schoenen zijn top kwaliteit

Betere communicatie met PostNL, er staat vandaag voor 23.59 bestelt, morgen in huis. Maar ik bestelde de 13de en kreeg ze de 15de

Erg goed

Dinsdagmiddag schoenen besteld en 3 dagen later werden ze netjes verpakt geleverd!! Top service

I got it very fast

The price is reasonable and the delivery was very fast. The only reservation is the amount I payed to UPS for custome service (besides the 17% vat).

Easy shopping

Smooth and easy shopping. The shoes I ordered got delivered within a week.

excelente

envios rapidos a españa, buena variedad de modelos y servicio de calidad

Heel snel zending

Geweldig, heel snel zending! Helemaal blij mee!

Nice prices Fast shipping I recommend

Slechte service ! Volgende dag zou mijn bestelling al binnen zijn na een week pas

Heel slecht wat een service dit keer Ik bestel nooit meer wat bij jullie !!!

Poor

No tracking number and very little information.

3STJCA0998039 no. Reçu

Nous avons vu sur le site une personne a signé pour le colis mais ce n'est personne de la maison... À ce jour nous n'avons pas reçu le colis à qui le livreur a-t-il donné le colis ? 3STJCA0998039 Merci de faire une enquête afin de retrouver le colis s'il vous plaît Mr. Fernandez

• Nous recommanderiez-vous? Non

Quickly, professionally recommend!

Very fast delivery, perfect product, I am very satisfied and happy :-)

Snel, duidelijk, goede service, leuke kortingen!

Toevallig kwam ik uit op deze website, veel leuke schoenen met leuke kortingen! Makkelijke betaling, snelle levering, duidelijke mails wanneer deze onderweg zijn! Super!

Der Artikel kam nicht an

Es wurde nicht wie versprochen geliefert. Das Paket kam nicht an. Man kann das Paket nichtmal verfolgen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Retour niet verwerkt

Mijn bestelling is nooit aangekomen, vervolgens is deze nooit retour verwerkt/aangekomen. De bestelling is van november, en na zoveel contact met Eleganza weigeren ze mijn bestelling te annuleren.

Snel en goed

Schoenen besteld. Snel in huis en goede kwaliteit.

Terugsturen vanuit België is wel betalen

Het staat niet duidelijk op de site dat de terugzending vanuit België wel betalend is. Dit was jammer, voor de rest prima

Altijd mooie kortingen, eens in de zoveeel tijd plaats ik een bestelling die dan altijd keurig netjes op tijd geleverd wordt.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.