Prima levertijd desondanks black friday drukte

Alles ging volgens verwachte levertijd en planning, goed ingepakt, geen beschadiging dus prima!

It was the best experience ever!

I brought some Balenciaga’s and it was super easy to get. I loved it <3

Snel en Uitstekend

Zeer snelle verzending en goed verpakt

Na bestelling de schoenen de volgende dag in huis. Heel blij mee!

Top. Site werkte niet heel lekker. Kreeg steeds op het moment van betalen een foutmelding, maar uiteindelijk gelukt

Super goed en snel

Very good

Very good

Supersnelle levering door Chester himself.

De inlegzool in de linker schoen was dubbelgevouwen. 's avonds laat gemaild dezelfde avond nog antwoord en meteen de oplossing. Vandaag melding dat de fabrikant nieuwe zolen opstuurd. Top service

Zeer snelle levering

Snelle levering, goeie prijs

Heel blij met mijn schoenen, ze waren hier een stuk goedkoper dan bij andere webshop, heel snel geleverd.

Binnen no time mijn nieuwe Alexander’s binnen! Ging helemaal top

Zeer duidelijke en klantvriendelijke website.

Uitstekende service bij kopen en retourneren!

Snel geleverd goed verpakt afterparty mogelijk

Snel, goed en makkelijk

1e keer iets besteld en alles volgens afspraak verlopen dus heel tevreden

Super tevreden met mijn aankoop en de service van Eleganza!

Super fijn

Onwijs snelle levering!

Doen wat ze beloven!

Besteld en dezefde dag nog binnen.

Snelle levering! Schoenen zijn goed verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden per mail.

De levering was zelfs eerder dan aangegeven bij de bestelling

Ik ben zeer tevreden over de procedure van bestelling en levering.

Splendid

Deed eerst mn aankopen via Shoebaloo. Eleganza levert sneller.. 1 tip, misschien net als Shoebaloo de doos ook voorzien van een lekker geurtje. Geeft echt een nog lekkerder gevoel als je een paar 100,00 spend

Snelle verzending

Prima ontvangen ben er heel blij mee!

Ik heb alleen een maat te groot genomen Canada goose chilliwackbomber valt daar nog iets aan te doen

Slecht

Schoenen besteld, worden in de verkeerde maat geleverd. Dan krijg je te horen dat ze er weer zijn, bestel je ze krijg je later weer te horen dat ze er niet zijn...! Heel vreemd! En dan ook nog niet eens meer reageren op een e-mail. Zeer slecht !’

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.