Premiata Lucy,fast shiping,quality,cool:)

Niet tevreden

De schoenen kwamen vies aan met vlekken in de veters en de zool was een beetje zwart volgensmij waren deze schoenen gewoon gedragen en zo weer opgestuurd. Eerste keer dat ik wat bestel en niet tevereden. Heb ook foto’s gemaakt van hoe ze binnen kwamen, duidelijk gedragen.

Top levering netjes en super snel

Alles gaat snel!! Nette levering super snel

Goede service!

Netjes en optijd geleverd!

Te slecht voor woorden

Mason Garments schoenen besteld, maar ik kreeg totaal andere Mason Garments binnen als dat ik besteld had. Terwijl op mijn factuur en bestelling wel gewoon de goede schoenen stonden, staat er op de pakbon die in de doos zat ineens hele andere schoenen. Hoe moeilijk kan het zijn om de goede schoenen op te sturen.. echt heel slordig.

Snelle levering, alles naar verwachting.

Snelle levering top product

Levering op dezelfde dag, super blij met mijn t shirt

Smidigt trevliga

Smidigt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Super snelle levering!

Had de bestelde schoenen de dag erna al in huis!

Teleurgesteld

Er stond bij bestellen: vandaag voor 23:59 besteld, morgen geleverd met Trunkrs. Vervolgens 2 dagen van tevoren besteld als verjaardagscadeau en vervolgens niks meer van gehoord...! Na contact te hebben gehad, werd mij verteld dat het een ander soort levering was? Dus duurde het langer.... Zet er dan een afwijkende levertijd bij!! Dus nee geen Eleganza meer voor mij!

Goede service, snelle levering

Ben zeer tevreden met de duidelijke website, het kunnen kiezen voor Afterpay en voor de zeer snelle levering

Uitstekende service

Besteld op zaterdag en geleverd op maandag. Helaas was de jeans te groot ( het was de kleinste maat) kon hem hem niet in een kleinere maat opnieuw bestellen. Zou meer moeten gaan squaten en deathliften! Vervolgens teruggestuurd. Ook dit ging weer super snel en adequaat. Al met al een zeer uitstekende service en zeer betrouwbaar. Of ik hier in de toekomst nogmaals een bestelling plaats, jazeker!!

Snel en netjes.

Niets aan te merken op Eleganza. Dit was mijn eerste bestelling en voor mij is het een blijvertje!

Goede hulp in de winkel, meedenken en vriendelijk! Uiteindelijk (moest er even over nadenken) besteld via de website. Geleverd, dezelfde avond! Top!!!

Volgende dag binnen, echt top!

Very good

Service is very good. I'm highly satisfied.

Eerste ervaring, helemaal perfect

Eerste ervaring, helemaal perfect. Voor herhaling vatbaar.

Overzichtelijke site, erkende samenwerking met topmerken, snelle gratis levering, leuk extraatje erbij, AfterPay! Ik ga hier zeker weer bestellen.

Erg positief!

Top webshop! Had mijn schoenen binnen een dag geleverd.

snel bezorgd

eleganza maakt me blij

Wat een slechte levering

Had ik de keuze om het pakketje hetzelfde dag al geleverd te krijgen, bieden ze zo een dienst aan... krijg ik het pakketje 3 dagen later. Slechte service. Doe het goed of doe het niet...

Easy to order, extremely fast shipping & beautiful shoes received!

This was one of my easiest and fastest online purchases ever. The payment hadn't even cleared my account and my beautiful new shoes were at my door. I happened upon this store searching for a specific pair of Alexander Mcqueen shoes...was skeptical as I never heard of them but after a bit of research I felt comfortable that they were legit and put in my order. They did not disappoint. 5***** service all the way. Don't hesitate to buy from Eleganza.

top

ik beoordeel niet snel kaar top en snel gedaan.

Super snel geleverd en netjes verpakt

Perfect!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.