Erg goed

Snelle levering en makkelijk te bestellen

Happy

It went very fast, got my parcel within three day will be definitely ordering again

Snelle bezorging, geen retour kosten en snel het geld teruggestort gekregen.

Top. Schoenen kwamen snel snel. Kon meteen fris de deur uit.

Goede en snelle service

Na bestellen direct en duidelijke bevestiging en ontvangst v factuur en link post bezorging

Zoals verwacht

Snelle levering, netjes verpakt en schoenen zoals beschreven en als afbeelding.

Onduidelijk. En mijn schoenen zijn er nog dteeds niet

Slecht

top geleverd

heel goeie service en snel geleverd

Snelle en goede service, maar schoenen werden beschadigd geleverd!

De shop leverde heel snel en service is prima, echter liep ik net een uur op mijn schoenen toen ik zag dat ze beschadigd geleverd waren aan allebei de binnenkanten van de schoen. Te laat om terug te sturen - ben er onwijs blij mee, maar een tip om wel in de toekomst beter te controleren voordat je iets verzend.

Super site

Prix attractif et livraison rapide.

Fast delivery, excellent service and Quality product

Couldn’t recommend enough, took a risk oerding from a Dutch company despite living in the Uk but it was the only sight that had the size I wanted. No regrets.

Ik had mijn bestelling erg snel in huis

Goede, vriendelijke service!

Een Dolce & Gabbana riem met bijna 80 % korting, die laat je toch niet liggen? En hij is werkelijk schitterend! Tot nu toe alleen nog maar online bestellingen gedaan, wat tot nu toe uitstekend is bevallen. Als ik in de buurt ben ook maar eens een keer een filiaal binnenstappen; ik ben benieuwd!

Mooie merken en goeie prijzen!! Helemaal top

Great

Great experience! Quick sevice!

Hey

Kan

Kwaliteit en service uitstekend

Leveringsafspraak nagekomen wat voor mij heel belangrijk is.

Sehr angenehmes shoppen!

Tolle Ware, alles sehr komplikationslos, gerne wieder!

Perfecte ervaring

De schoenen die ik bestelde had ik de volgende dag al binnen en pasten perfect. Vooraf had ik telefonisch contact omdat ik in eerste instantie dacht dat deze schoenen online niet te bestellen waren. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Kortom een prettige ervaring.

fast and fine

good

Good

Good

Keurige snelle levering

In de ochtend schoenen besteld en diezelfde dag nog geleverd. Fijn dat ik kon betalen met AfterPay. Wat een goede service.

Stefania

Bedank !

Okay, maar sale product nog een x verlaagd

De bestelling was snel geleverd. Isabel marant sneakers gekocht in de sale voor 375. Paar dagen later zag ik ze voor 315 op de site. Best jammer dit.

Wat een top service

Rond de klok van 12 een trui voor mijn zoon besteld en s avonds gewoon al binnen. Zoon superblij en kan alleen maar zeggen wat een top service Echt een aanrader deze winkel

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.