PERFECT!

in een woord, perfect! snelle service, fijne website

Top service!

alles waargemaakt wat beloofd is met een zeer snelle levering

Prima assortiment, prima webshop en razendsnelle levering, dat is een 10 waard!

Prima ervaring!

Duidelijke, overzichtelijke webshop. Snelle levering. Schoenen van prima kwaliteit!

Na 4 mnd kapotte schoenen + slechte service

Eind december schoenen besteld. In eerste instantie onwijs blij omdat ik ze dezelfde dag nog in huis had (en dat rondom kerst). Nu 4 maanden later zijn mijn schoenen kapot. Lijkt me niet dat je dat verwacht bij schoenen van €400,-. Netjes een mailtje gestuurd en het enige wat je krijgt te horen is dat je zelf maar naar de schoenmaker moet gaan. Super slecht!

Goede service.

Ik moest mijn product ruilen, kosteloos en direct geregeld.

Schoenen waren overal uitverkocht behalve bij Eleganza. In 1 dag geleverd en geen bezorgkosten. Dus wij zijn zeer tevreden.

Super goede service en klantvriendelijk

Mijn dochter had een paar schoenen gekocht die binnen een paar maanden al scheurtjes in het leer kreeg, dit is netjes opgepakt en de schoenen zijn opgestuurd. Het bleek een fabricagefout en we konden kiezen tussen het geld terug of een korting van 20 procent op de nieuwe collectie omdat dezelfde schoen niet meer leverbaar was in de juiste maat. Top service! Hartelijk dank!

Eleganza Schoenen, ze doen wat ze beloven!

Op donderdag schoenen besteld en op vrijdag einde dag (conform hun toezegging) waren de schoenen binnen.

Goede collectie,snelle levering

Goede collectie,snelle levering

Super snelle en goede service

Ik had een kortingcode vergeten in te vullen. Geen probleem, want ik kreeg zo het geld op mijn rekening gestort. Top!

Mooie collectie en prima service!

Mooi op tijd geleverd ondanks de Corona

prima, kwam wel 2 dagen later

schoenen zitten lekker, mooi, kend edit Spaanse merk nog niet,

Ruim assortiment en zeer snelle verzending!

Ik was op zoek naar een bepaald model en kleur van Isabel Marant. Gevonden bij Eleganza en dezelfde avond nog bezorgd! Zeer snelle afhandeling, heel fijn!!

‘S morgens besteld, s’avonds bezorgd. Schoenen lopen super!

Echt een top service deze winkel

Ik had mijn schoenen besteld gelijk paar uurtjes later kwamen ze binnen dat noem je nou eens service

Tevreden

Super snel en goed

Snelle service en goede communicate

Van de week besteld alleen een maat te klein. Dezelfde dag het pakket terug gestuurd en de volgende dag kreeg ik al bericht dat de andere maat opgestuurd was! Geweldige service! Bestelling ook goed verpakt. Zeker een aanrader

Op tijd geleverd

Op tijd gelever, en heel blij met mijn aankoop!👍

Top service, prachtige schoenen, super-snel levering!

Ik ben ontzettend tevreden met de hele transactie, prachtige schoenen, perfect verpakt, super-snelle contactloos bezorging. Top service, het kan niet beter! Een echte aanrader!

Mooie schoenen, maar doos was niet goed dicht geplakt

Mooie schoenen, maar doos was niet goed dicht geplakt. Wel snel ontvangen!

super snel en netjes geleverd

zal de volgende keer weer bestellen als mijn kleinzoon een nieuw paar nodig heeft,hele goeie schoenen

Snelle levering & mooie kwaliteit producten

Zeer tevreden.

Product naar verwachting en snelle levering.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.