Goede, vriendelijke service!

Een Dolce & Gabbana riem met bijna 80 % korting, die laat je toch niet liggen? En hij is werkelijk schitterend! Tot nu toe alleen nog maar online bestellingen gedaan, wat tot nu toe uitstekend is bevallen. Als ik in de buurt ben ook maar eens een keer een filiaal binnenstappen; ik ben benieuwd!

Mooie merken en goeie prijzen!! Helemaal top

Great

Great experience! Quick sevice!

Hey

Kan

Kwaliteit en service uitstekend

Leveringsafspraak nagekomen wat voor mij heel belangrijk is.

Sehr angenehmes shoppen!

Tolle Ware, alles sehr komplikationslos, gerne wieder!

Perfecte ervaring

De schoenen die ik bestelde had ik de volgende dag al binnen en pasten perfect. Vooraf had ik telefonisch contact omdat ik in eerste instantie dacht dat deze schoenen online niet te bestellen waren. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Kortom een prettige ervaring.

fast and fine

good

Good

Good

Keurige snelle levering

In de ochtend schoenen besteld en diezelfde dag nog geleverd. Fijn dat ik kon betalen met AfterPay. Wat een goede service.

Stefania

Bedank !

Okay, maar sale product nog een x verlaagd

De bestelling was snel geleverd. Isabel marant sneakers gekocht in de sale voor 375. Paar dagen later zag ik ze voor 315 op de site. Best jammer dit.

Wat een top service

Rond de klok van 12 een trui voor mijn zoon besteld en s avonds gewoon al binnen. Zoon superblij en kan alleen maar zeggen wat een top service Echt een aanrader deze winkel

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Veel keuze uit heel veel mooie merken! Schoenen die nergens in maat waren maar bij deze winkel wel. Vrij laat in de avond besteld en de volgende dag ook keurig geleverd.

Geweldige schoenen gezien. 2 paar besteld en een dag later in huis !!

Snelle levering en netjes verpakt. Alleen jammer dat er geen maat tabel op de site staat. Of een aanduiding hoe de schoen valt. Ik had wat research gedaan op ontzettend veel sites stond dat je de schoenen een maat kleiner moest bestellen. In de middag zaten de schoenen perfect en heb ik te enthousiast de tag eraf gehaald. In de avond zaten ze helaas toch te krap.. natuurlijk ook mijn eigen fout.

Mooie sneakers gezien en volgende dag in huis!

Op aanraden vriendin deze site bekeken, sneakers gezien en deze besteld. Waren ze de volgende dag al in huis. Keurige doos en duidelijke service!

Top service! Goede prijs volgende dag thuis

Top service! Goede prijs volgende dag thuis

Alles super!

Von Bestellung bis Zahlung über Paypal und sehr schnelle Lieferung hat alles bestens funktioniert.

Nog steeds geen bestelling ontvangen

Nog steeds geen bestelling ontvangen ... track-trace code werkt niet. Ze zijn telefonisch of per whatsapp niet te bereiken. Uiteindeljk een reactie op mijn e-mail ontvangen dat het verstuurd zou zijn maar tot op heden geen pakket. Ze zijn er mee bezig zeggen ze. Geen sorry of excuses! Wat waardeloze service!! Ik bestel niet nooit weer

Prima service, snel geleverd, netjes verpakt en mooie schoenen!

Schoenen zitten goed ben tevreden en vriendelijke service

Super geholpen!

Helaas zat er in de Valentino schoenen die ik had besteld een foutje waardoor ze stuk waren gegaan. Een supergoede service gekregen waarbij ik de schoen kon laten maken, nadat bleek dat dit foutje niet hersteld kon worden de keus gekregen om mijn geld terug te krijgen of een nieuw paar uit te kiezen, helemaal super!

Makkelijke mooie overzichtelijke site Veel keuze, uit de super uitgebreide collectie. Makkelijk betaal proces. Maar bovenal supersnelle levering, had de schoenen dezelfde dag in huis!! Echt GEWELDIG!!

De schoenen werden zeer snel geleverd ! Ze waren goed van maat en in perfecte staat !

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.