Snelle levering goede kwaliteit schoenen

Hele snelle levering en betrouwbaar . Kon met after Pay betalen . Goede schoenen.

Altijd netjes optijd

Super klantenservice!!

Mijn bestelde schoenen waren na een paar maand toch kapot gegaan, hier een mailtje naar de klantenservice gestuurd en had binnen No time al reactie terug! Alles netjes en goed geregeld dankuwel!!

Snelle toezending. Goede service

Top! Snelle levering en heldere communicatie.

Duidelijke website, artikelen goed omschreven. Vanwege onjuiste maat retour. Bedrag was binnen 1 dag teruggestort. Zeker aan te raden! Veel keus.

Alexander mcqueens besteld. Vanochtend besteld en had t de zelfde avond nog in huis!!

Geweldige schoenenN

Levering was bijtijds!!

Snelle bezorging!

De schoenen die ik wilden bestellen waren super snel binnen! Voor de rest was het ook goed vermeld als je het product wilde retourneren.

Verschrikkelijke ervaring, leveren kon alleen in de avond ?!?!

Ik was opzoek naar een paar schoenen voor de verjaardag voor mijn vrouw. Eleganze bood uitkomst, misschien wel het laatste paar in Nederland, want ik kon ze nergens anders vinden. Dus snel de aankoop gedaan, de levertijd was ook prima, en als afleveradres had ik mijn kantoor ingevuld omdat je natuurlijk niet wil dat je vrouw het ziet. Maar nadat het pakket s'avond werd aangeboden begon ik vragen te stellen aan de verkopende partij en die beweerde dat het niet mogelijk is om overdag te leveren. Dat was een heftige tegenvaller, want dit was me nog nooit overkomen. Voor de rest snel antwoord gehad en ik verwacht ook mijn geld gewoon terug. Maar conclusie Eleganza is een goede website met veel voorraad maar de verkopers erachter zijn, althans deze, is een amateur. Ene shit nu heb ik geen cadeautje voor mijn lieve vrouw :(

Alles was top ook telefonisch

De bezorging was de zelfde dag deze tijd maak je dat niet zo snel mee en ook telefonisch waren ze erg vriendelijk

Very good

Everything went very easy and I got my sneakers really fast. Recommended!

Beschadigde/ gebruikte schoenen geleverd gekregen en er is na een week nog steeds niks geregeld

Slecht

heel goed

Top assortiment en service !

Mooie schoenen, snelle levering

Diadora sneakers Zitten heerlijk en ze werden supersnel geleverd

Top bedrijf en super snelle levering

Alexander Mcqueen voor m’n dochter binnen een dag geleverd dus toch nog een verrassing op haar verjaardag! Top bedrijf en super snelle levering

Duidelijke site, snelle levering. Heel fijn.

Schoenen heb ik volgende dag in huis gehad. Goeie maat en tevreden .. wel jammer dat ze schoenen leveren met een kapotte doos.. had verwacht dat als je Balenciaga’s besteld je een mooie nette doos krijgt maar deze was helemaal versleten .. dat vind ik minder professioneel

Prima service aankoop, vragen, en levering.

Mijn vragen werden keurig en snel beantwoord per mail. Telefonisch niet te bereiken mailen dus prima.

snelle levering en juiste levering

snelle levering en juiste levering

Top schoenen! Alleen de maat was iets te groot

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Snelle service, waardoor ik Eleganza zeker zou aanbevelen. Top assortiment

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd.

super snelle levering

's avonds besteld en dag daarna in huis. Je kunt ruilen voor een andere maat altijd fijn!

Had een paar vragen voor het bestellen. Netjes geholpen, volgende dag al geleverd.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.