Mailtje respons ontvangen na mijn bestelling, dit kon iets sneller. Wel vlot geleverd 3dagen.

Snelle levering, mooie producten, degelijk verpakt.

Top snelle reactie

Bij vragen via de app snelle reactie, ook snel geleverd

Hele top

Ik ga zeker nog een keer een paar schoenen bestellen

Mooie prijs en snelle levering

Makkelijk te bestellen en goed op de hoogte gehouden.

Mooie schoenen en snelle verzending

Mooie schoenen, die snel worden verzonden.

Alles verliep voorspoedig, Bestelling was snel bezorgd.

Geweldig en snel

In de ochtend besteld in de avond kon ik mijn nieuwe schoenen al gebruiken.

Best service and prompt delivery

Highly recommended. First experience with the team, I was impressed how soon I received all the answers to my question. I have placed the order and the package arrived in 3-4 days within EU (decent international delivery fees). Shoes and perfect, team was prompt and helpful. I will for sure come back with new orders. Keep up the good work, guys!

Wees eerlijk Inplaats van mij voor de gek houden

Ik heb contact opgenomen met Riverty die weten van niks en klantenservice van jullie zie zegt dat Riverty contact heeft opgenomen terwijl andersom is nou jullie hebben nog mijn factuur niet geannuleerd ik ga niet voor iets betalen wat niet in ontvangst is .

Netjes op tijd geleverd en een aardige en nette heer die het kwam bezorgen .

Bestelling in goede orde ontvangen.

Schoenen werden dezelfde avond nog keurig bezorgd!

Supersnel en netjes!

Kan niet anders zeggen, bestellen was eenvoudig, assortiment grotere schoenmaten beter dan bij anderen en supersnel geleverd. Erg tevreden!

Excellent

Snelle levering en heel blij met mijn pakketje.

Ik had schoenen besteld, super snel en met een super service bezorgd! Mijn zus heeft daarna ook schoenen besteld en die had ze zelfs nog dezelfde dag! Bizar! Erg prettige site!

Perfect!

S’morgens besteld, s’avonds in huis! Perfecte aflevering en goed op de hoogte gehouden van de verzending. Heel blij met de jas!

Toppp

Had mijn uggs besteld in de middag savonds stonden ze al voor de deur topppp!!!!

Snelle en correcte levering!

Ergens anders heb ik nog nooit zo een snelle en correcte levering meegemaakt. In de (na)ochtend besteld en in de avond al bij mij thuis geleverd. Product was ook exact zoals op de website.

Uitstekende klantenservice

Ondanks dat de verkeerde schoenen waren geleverd hebben ze dat heel snel opgelost door een retourlabel te sturen, het juiste paar voor mij te reserveren en nabetaling direct toe te sturen. De volgende dag had ik ze al in huis.

Behulpzaam

We waren in de winkel in Hilversum Schoenen gepast maar waren te groot helaas geen kleinere maat meer De vriendelijke en behulpzame meneer gaf de tip om de site in de gaten te houden Wat we gedaan hebben inmiddels besteld en netjes binnen gekregen en dochterlief helemaal blij De schoenen lopen lekker en zien er goed uit Bedankt Eleganza (Hilversum

Keurige webwinkel

Zo nu en dan goede aanbiedingen. Makkelijk zoeken naar producten en snel geleverd.

Snelle nette levering

Zeer snelle correcte levering!

S'morgens online leuke schoenen gezien en s'avonds dezelfde dag thuis bezorgd.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.