Had een paar vragen voor het bestellen. Netjes geholpen, volgende dag al geleverd.

Slecht

Super slecht, bestelling zou vrijdag worden afgeleverd, was voor een verjaardag

• Would you recommend us? No

Slechte service

Wanneer er wordt aangegeven het product dezelfde dag nog te leveren. En het vervolgens 4 dagen duurt voordat het pakket binnen is........ Dit is de eerste en laatste x Eleganza voor mij.

Wederom geweldig

Prachtige schoenen uit een geweldig assortiment van topmerken met een supersnelle levering

Snel, mooie schoenen, goede service.

Geweldig snel bezorgt

Niks op aan te merken top webshop

Super service

Snelle levering, niks op aan te merken.

Mooi

Mooi

Helemaal top

Vanaf de besteldatum waren ze er best wel snel. Ben blij met men nieuwe schoenen en zal snel weer iets bestellen.

Uitstekende service

Sneakers besteld, snelle en nette levering!! Helaas maat was niet goed dus terug gestuurd en 2 dagen later alles weer geregeld!! Ik zeg top!!

Schoenen in ochtend besteld en in avond al binnen, Hoe geweldig is dat? Schoenen terug gestuurd, Dag erna mail en geld al weer terug gestort op mijn rekening. Dit nog nooit eerder meegemaakt. Mijn complimenten.

Prima en snelle levering

Helemaal prima

snel geschakeld en snel geleverd

super ervaring

helemaal Top

mooi overzichtelijke site!

Makkelijk bestellen, betalen en retourneren. Super mooie merken

Bestellen gaat gemakkelijk en de items worden snel bezorgd. retourneren ging heel gemakkelijk en snel. Top service!

Top👍🏽👍🏽😎

zeer snelle service

het is heel goed geregeld en eenvoudig uit te voeren. Ook tijdens de huidige situatie, wordt omruilen geen probleem.

Snelle en nette levering , alleen jammer dat er maar 1 paar witte veters in zat en geen dustbag, ligt aan het merk zelf natuurlijk maar gympen van 300 plus . Eleganza top bedrijf en veel keus

Snelle levering met PostNL, niks op de schoenen aan te merken, behalve dat er geen dustbag bij zit. Voor de rest alles top!

Leuk

Snelle levering en verder alles correct uitgevoerd. Ook voor vragen kan je er terecht.

Snelle levering en mooie schoenen uiteraard

Top!!!

Snelle verzending

Ik moest 10€ verzendkosten betalen !! Belachelijk. Alles terug geretourneerd maar toch betaald, moet anders!!

Snel en volgens afspraak

Prima geleverd zoals beloofd, goede service kortom! En fijn dat het in de avond kan

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.