Super snelle levering.

Snel en netjes geleverd👍🏻

Super snel!

Super mooie schoenen en snel geleverd!

Supersnelle levering!!!!!

S’morgens besteld, s’avonds in huis!!!! Klasse!!!!

Top!!!!

Overzichtelijke app, waanzinnig snelle levering!!! Toppers

Mijn schoenen waren op tijd binnen

Snelle levering en als je vragen hebt reageren ze snel 👍

Mooie schoenen alles oke

Snelle levering van het product

Goede en vriendelijke service

Snelle levering en bij een retour wordt je snel op de hoogte gesteld. Het enige jammere is dat je geen retour sticker krijgt waardoor je nu eerst je bestelling moet aanmelden via de site en 3x doorklinken en vervolgens je label printen. Handiger is idd een retour sticker. Anders waren het 5 sterren

Hele mooie schoenen!

Op tijd geleverd. Prachtige schoenen👍

Prima service!

Top winkel!!!

Ik koop hier altijd mijn merk kleding! Super webshop met altijd mijn merken en mijn maat

veel keuze! levering is top!

heb altijd goede ervaringen met Eleganza!

Super snelle levering

Altijd goede service

Veel gedoe met een bestelling, maar super geholpen door Chester en Tom van de klantenservice!

Wat een toppers. Bestelling 's avonds nog geleverd. Dankjulliewel :)

Schoenen zijn goed aangekomen. Zijn nog mooier als op het plaatje! Goede service

Perfect en snel

Eerste aankoop. Volgende keer weer

Het is een geweldige topservices

Ben heel erg blij met het site.

Tevreden

Ik ben super blij met de schoenen altijd snel bezorgd, en ik had nog 20% iam so happy

1e bestelling

Heb de mason garments tia besteld met 20% korting dat was zeer mooi en ben erg blij met mijn schoenen.

Goede ervaring

Goede klantenservice en producten

Uitstekende kwaliteit, snelle service

Valentino sneakers besteld en de volgende dag netjes geleverd. In een prima verpakking. Zou aanraden not een keer te bestellen!

Top levering en service!

Ik heb schoenen besteld die waren te groot. Het stond netjes bij het product vermeld, alleen ik heb zelf niet goed gelezen. Die terug gestuurd en nieuwe schoenen besteld. Zijn helemaal goed en de retour service is top!

Nergens meer te krijgen, maar wel bij Eleganza! 's Avonds besteld en volgende middag bezorgd. Tip top verpakt ook nog eens. Mij zien ze zeker nog vaker ;-)

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.