Mooie schoenen snelle service

Hele goede service Goede site snel bezorgd en hele mooie schoenen

Fijne winkel

Fijne winkel om wat te bestellen. Snelle levering

Verzending was zeer snel

Goede service en snelle levering

Pakketje snel verzonden

Fantastische service!

Snelle levering. Helaas waren de laarsjes te groot, retour gezonden en een paar dagen later was het bedrag al teruggestort.

Prima service, klantgericht

Levering ging heel snel. Kon de bestelling (maat te groot) in de winkel naar keuze weer afgeven, werd snel geholpen en kreeg heel snel het geld weer teruggestort. Nieuwe levering was ook weer heel snel. Toonzetting in online communicatie prima en personeel in de winkel aardig en betrokken.

Excellent

Quick delivery, everything is perfect

Super snel! En mooi verpakt, top !!

Ik verschoot nogal toen ik de volgende dag ('s morgens!) het pakket reeds ontving ..

Snelle levering!

Zeer tevreden over mijn bestelling. Fijne webshop, uitgebreid assortiment en snelle levering.

Quick

The website, the delivery and packaging😊

heel tevreden met behandeling en produkt

eleganza heeft hele mooie produkten en consument wordt goed geinformeerd men maakt waar wat men beloofd

Top service !

Livraison et chaussures : nickel !!!!

Betrouwbaar, mooie collectie en snel

Weer heel blij met mijn sneakers en de levering was super snel! Dank weer.

Snelle levering. De schoenendoos was wel beschadigd maar ben blij met mijn schoenen!

ZEER SLECHTE SERVICE!

Schoenen gekocht van circa 400€ Gevraagd naar bepaalde oplossing in verband met een klacht. Vlek op de neus van de schoen weggeveegd waardoor mijn schoen is gaan glimmen. Wordt door de klantenservice gezegd dat ik dit met een middel heb schoongemaakt, terwijl het niet eens waar is. (Anders was mijn neus van de andere schoen ook gaan glimmen, Dit is niet het geval. Wordt 20 uur later in een chat nog niet op mij geantwoord. Ga vrienden aanbevelen hier hun schoenen niet meer te kopen. Nog niet eerder meegemaakt

Kapotte te schoenen

Ik krijg kapotte schoenen opgestuurd en vraag dan beleeft of ze geruild kunnen worden waarop hun nee zeggen geen aanrader tenzij je kapotte schoenen opgestuurd wil krijgen

Super service

Super service

Top winkel !! En ook de webshop !

Na een bestelling bij de webshop word het gelijk verstuurd. Ook een mail dat de bestelling verzonden is. Mocht iets niet goed zijn dan zijn ze met terugbetalen heel snel. De bestelde artikelen netjes verpakt, met een label eraan zodat je ook goed kan passen thuis. Niets dan lof voor Eleganza!!

Top service! Dank jullie wel.

Zeer goede ervaring.

Schoenen besteld van Alexander McQueen op zondag, De volgende dag werd het bezorgd door Trunkrs wat al erg fijn was. De schoenen waren beschadigd en dus heb ik dit per mail gemaild en gevraagd of een tegemoetkoming dmv korting een optie was en of terugsturen? Mij werd een korting aangeboden welke ik heb beantwoord met mijn eigen voorstel welke is geaccepteerd. Kortom: snelle levering, zeer adequate en efficiënte klantbenadering en zeer fijn in de communicatie.

Gemakkelijke retourneren

Super goed

Veel keus, heel service gericht, en super goede service!, kunnen andere bedrijven wat van leren. Was een probleem met een paar sneakers, en Chester van Eleganza heeft het weer super opgelost! Dikke pluim

mijn eerste bestelling, zeer tevreden

Snel en makkelijk

Eerste bestelling van de website en het ging heel makkelijk. Was de volgende dag al binnen.

Mooie sneakers 👌🏽

Sneakers besteld, waren snel geleverd alleen jammer dat ik ze terug moest sturen. Wel zeker een plus punt , dat je met AfterPay kan bestalen. Dan is het gemakkelijker om te bestellen.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.