Helaas geen goede ervaring

Schoenen besteld die redelijk snel verzonden werden, tot zo ver top. Pakketje zou afgeleverd zijn? Niks in huis maar wel een bericht ontvangen dat het succesvol is afgeleverd. Eleganza benaderd en de chauffeur belde me op, “ja weet je nog ik belde je op omdat je niet open deed” Pure onzin, nooit gebeurt! Handtekening zou ik ook gezet hebben volgens de chauffeur.. het leek niet eens op mijn handtekening! Opnieuw Eleganza benaderd en het zou op een ander adres geleverd zijn. Uiteraard aangebeld bij de buren, niks.. Nogmaals Eleganza benaderd bleek het een aantal straten verderop geleverd te zijn. Het bleek zelfs een ander huisnummer te zijn dan wat de chauffeur had aangegeven. Na een aantal weken dan eindelijk het pakketje MET extra herinneringskosten! Het pakket terug sturen kon al niet meer omdat je 14 dagen heb om het artikel terug te sturen. Na al die hoofdpijn had ik het liefst het pakket retour willen sturen!!!! Kortom, 576 euro naar de klote! ik koop nooit meer schoenen bij deze webshop en via deze weg waarschuw ik jullie ook om voorzichtig te zijn met de dure artikelen die ze aanbieden. Ik kon er ook zelf achteraan! @Eleganza, ik hoop dat jullie goed kijken naar wat hier fout is gegaan. Dit geintje kost mij een hoop geld. Met vriendelijke groet Danny Lindeboom

Snelle levering Geweldige schoenen

Tevreden

Snelle service en verzending

super snelle service

ik bestelde een paar schoenen vrijdag ochtend. s'avonds werden ze al bezorgd. fantastisch! ga hier zeker meer bestellen.

Goede aanbiedingen + snel geleverd

Goede site; overzichtelijk met goede aanbiedingen

The item was authentic and new as described in the site. The shipping was on time. I recommend the site and I hope to buy more things. Please give vouchers to customers for discounts. Best regards GeorgeM

Snelle levering, helaas geen gratis retour

Super enthousiast over de snelle levering! Helaas stond nergens dat mijn gekozen schoenen wat groter vallen. Ze zijn dus net iets te groot dan mijn normale maat. Eigenlijk zou ik het moeten retourneren maar zag later dat dat de aangetekende kosten voor mij kost. Ik haal voor deze kosten dan liever zooltjes, want dat lost misschien net het te groot op. Ben verder wel namelijk erg blij met de schoenen.

Retour 7,40 euro!!

Prima levering , donderdag avond besteld en maandag geleverd. Maar schoenen pasten niet dus retour. Maar geen antwoordnummer dus kon 7,40 euro betalen. Zal vast ergens staan maar ik had het niet gezien. Veel te veel naar mijn idee en niet duidelijk.

Snel en zeer netjes geleverd!!!

Erg netjes ingepakt!!! En snelle levering! Snel een mail over wanneer je pakket kan verwachten!

Snelle levering maar jammer dat ....

Je geen antwoordnummer krijgt voor een retour, moest iets van 7€ betalen om retour te zenden

Zeer snel

‘s Avonds laat besteld, volgende dag geleverd!

Zeer snelle levering en duidelijk

Snelle levering!

Volgende dag al bezorgd.

‘s avonds besteld, volgende dag in huis!

De beste!

Schoenen 17;20 besteld, volgende dag in huis! Gewoon perfect.

Snelle levering & snel geld weer retour

De schoenen waren snel binnen. Het retourneren was niet gratis. Duidelijke communicatie over het ontvangen van mijn retourzending. De volgende dag stond het geld al weer op mijn rekening.

Prima, snelle levering

Gekochte schoenen waren snel binnen

Snelle en goede levering! Artikel was keurig verpakt

Schoenen besteld en volgende dag al in huis!

Uitstekend!

Goede, snelle en klantvriendelijke service.

Goede overzichtelijke webshop.

Mooie schoenen, zeer snelle levering

Uitstekende site en snelle afhandeling

Schoenen besteld die een dag later werden geleverd.

Uitstekende service!

Besteld en dezelfde avond nog in huis! Ik twijfelde over de maat en werd heel aardig en netjes geholpen door de medewerkers van de telefonische klantenservice.

Eerst netjes gebeld en geholpen door een dame. Ik was aan het twijfelen met me maat en door haar erg goed geholpen en me eigen maat 39 besteld. Ik bestel voortaan wel hier. Bedankt voor alles ben weer een paar alexander mc queen blauw glitter rijker.

Prima.

Geen verrassingen en snelle levering

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.