Super slecht

Verkeerde schoenen twee verschillende maten en kleuren gestuurd! Meneer was niet bereid om dit in orde te brengen. Toen ik boos werd zei hij dat hij mij niet meer wilde helpen. Gewoon onmenselijk. Uiteindelijk zelf alles moeten regelen! Wat een spijt!

Snel geleverd. Prima goede kwaliteit schoen.

Snel en goed geleverd

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Heldere communicatie

Verloop van bestelling en verzending precies zoals gecommuniceerd

Snelle levering, ook ondanks de feestdagen!

Snelle levering, correcte afhandeling. Voldaan aan alle verwachtingen.

Top Ervaring

In de avond besteld volgende dag geleverd. Jullie zijn geweldig.

Is super gegaan

Ik ben heel netjes gebeld over de bestelling, of het allemaal klopte. Daarna zijn de schoenen opgestuurd en via de track en trace code kon ik precies zien hoe laat het pakketje werd bezorgd. Goed aangekomen, alleen maar positief.

Top ervaring !

Mijn ervaring met jullie is/was top !

super

snelle service en goed product

Snel en keurig geleverd

Snelle Service en we worden goed op de hoogte gehouden over de levering.

Prima service en snel

Prima service en snel.

Geweldige service en pracht collectie

Goed en vriendelijk geholpen, een winkel waar ik graag ga terugkomen. Top klasse.

Supersnelle service!

Mijn schoenen waren in perfecte staat en in de nacht besteld, volgende dag al in huis!

Uitstekende service

Zondag schoenen bestelt en zouden maandag worden geleverd. Maandagochtend bleek dat de schoenen pas dinsdag zouden worden geleverd. Telefonisch contact opgenomen met Eleganza aangegeven dat ik dinsdag met vakantie ging en ik de schoenen echt graag wilde hebben. Zij begrepen mijn situatie en een winkelmedewerker kwam de schoenen brengen. Top service. Zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen. Echte aanrader en zal zeker weer bestellen!

Geweldig snelle levering telefonisch netjes te woord gestaan

Gewoon goede service

Perfect fit

Nice item and Fast shipping

De schoenen waren snel geleverd, en waren goed!

Snelle levering perfecte kwaliteit schoenen

Erg vlot bezorgd, schoenen vielen direct goed. Eleganza bedankt!!

Zeer snelle levering. Tijd dat het pakketje komt netjes via de mail aangegeven!

Super snelle service!!

S’ochtends besteld en s’avonds al geleverd

Prima afhandeling

Hier de schoenen die ik wilde voor de beste prijs online gevonden. 12:30u besteld en dezelfde dag 28:30u geleverd. Zelfs tojdens de drukte 2dagen voor kerst. Geweldig!

zeer slechte service

Het pakket zou daags na de bestelling worden afgeleverd door Trunkrs. Gebeurt niet en pakket is bij Trunkrs zoek geraakt. Website en chatmogelijkheden met Trunkrs zijn zeer slecht / niet werkzaam. Na twee dagen is pakket nog steeds niet afgeleverd. Eleganza komt niet verder dan: u moet nog even afwachten. Concreet wordt er niets gedaan om probleem op klantvriendelijke wijze op te lossen.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.