Fijne webshop!

Duidelijke website en snelle levering.

Beter dan Zalando en Omoda samen!

Prima website met duidelijk info. 1 bestelling duurde langer dan verwacht, even gebeld met ze.. keurig geholpen en te woord gestaan. Maar het allerbeste is wel de levering, super snel en leveringen na 18:00uur ZEKER een aanrader!

van telefonisch tot ontvangst zeer goed

schoenen besteld die helaas groter uitvallen, telefonisch contact verliep zeer prettig en geholpen met de juiste maat bepalen doordat het personeel de binnenzooltjes opgemeten heeft, laatste paar in de juiste maat werd gereserveerd tot ze mijn retour binnen hadden, TOP service wat ons betreft

Snel

Snelle levering. Bij retour idem dito. Verbeterpunt; gratis retour.

Snel, accuraat, goedkoop

Bestelling was snel binnen, in perfecte staat en maat en veel goedkoper dan bij overige webshops!

Had een schoen besteld, zat een scheurtje in. Dit gemeld en werd goed geholpen. Ik bestel hier vaker!

Waardeloze service

Vorige week donderdag een T-shirt besteld, nu na een week nog steeds niet binnen, Tussendoor 2x telefonisch contact gehad en werd elke keer beloofd dat die opgestuurd zou worden. Als je vraagt om het product in de winkel op te gaan halen is dit niet mogelijk, terwijl het product nog niet eens vertrokken is ? Erg jammer van deze service, voor zo’n bekende zaak met goed assortiment..

Niet tevreden na fout van eleganza

Zelf heb ik de goede maat besteld maar jammer genoeg kreeg ik een maatje kleiner. Heel vervelend dat er niet is gecheckt voordat de schoen werd opgestuurd . Ze hadden de schoen ook niet meer in de juiste maat. Prima , maar ze willen het ook niet op een ander manier goed maken. Nou heel jammer!

slecht

Ik krijg mijn geld niet snel terug.

Supersnelle levering!

Ik heb een hele mooie paar sneakers gekocht tegen een hele fijne prijs. Daarbij waren de sneakers heel snel bij mij

Zie mijn opmerkingen hieronder

de enige 2 punten van kritiek zijn dat we een week hebben moeten wachten op de schoenen. Daarnaast hebben we schoenmaat 42 geleverd gekregen (i.p.v. 43) terwijl er 43 op de doos stond. Gelukkig vallen ze groter uit dan gedacht en zitten ze prima.

Later geleverd dan beloofd en retourkosten (6,95) voor eigen rekening

Later geleverd dan toegezegd en de retourkosten zijn voor eigen rekening, nu ik dat weet ga ik hier niet meer bestellen.

Verkeerde levering

Ik heb schoenen besteld en uiteindelijk de verkeerde binnengekregen, ik wou ze eerst ruilen maar ik zag op de site dat de schoenen die ik wel besteld hadden op dat moment niet in mijn maat voorradig waren. Dus ik heb ze maar teruggestuurd ipv geruild, maar toen moest ik ook nog 6,95 betalen als retourkosten terwijl het volgensmij niet mijn fout is dat ik de verkeerde schoenen heb gekregen. Verder wel erg snelle levering en goede site👍🏻 Ik ga er vanuit dat dit een eenmalige fout is.

Verkeerde maat gekregen.

Ik had de juiste maat besteld maar een verkeerde maat gekregen. Heel erg vervelend dat er niet is gecheckt naar de schoen of dat wel de juiste maat is als wat er besteld was. Uiteindelijk terug gestuurd. Juiste maat was er niet meer en ze willen ook niks doen om het goed te maken. Heel jammer.

Super goed

Super Fast !

Just perfect ! Thanks a lot ...

Kapotte schoenen doos kan niet retouneren

Ik heb mijn schoenen in een doos gekregen waar een scheurtje in zat. Vervolgens lees ik in het retourformulier dat de doos "intact" moet zijn om het te retourneren maar dat gaat natuurlijk moeilijk als je kapotte doos opgestuurd krijg. Heb behoorlijk geld voor deze schoenen neer gelegd en ik wil mijn geld terug!

Snelle verzending!

Snelle verzending en keurig verpakt.

Super, snelle levering

Snel geleverd zoals beloofd

Goed en op tijd geleverd

Retour

Ik begrijp wel dat het nodig is, maar toch jammer dat je je retouren zelf moet betalen.

Top winkel

Hier gaat vanaf plaatsen van bestellen tot aan levering of retournering soepel, geen discussies. Prachtige kwaliteit schoenen, accessoires etc. Prijs kwaliteit top!

Top en snel geleverd tegen goede prijzen

Perfect geregeld

Valt tegen

De schoenendoos was al veel vaker gebruikt lijkt wel. Veel vlekken en op meerdere plekken beschadigd. En allemaal foundation of andere plekken? De schoen zelf was ook een beetje beschadigd door passen of iets? Niet erg zichtbaar maar het is er wel..

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.