top levering

precies zoals ze omschreven waren mega snelle goede service alles klopte

Binnen een dag geleverd

Supersnelle levering

Ik had mijn schoenen voor 12.00 besteld en ik had ze savond al in huis dat is super service

Snel geleverd maar aan de slechte klanten'service' is niks gelogen

Ik wilde bestellen maar kende deze site niet. Had er ook vrij veel negatieve dingen over gelezen qua klantenservice. Zelf deed ik ook beroep op de klantenservice maar want een degoutant persoon heb ik daar gesproken. En inderdaad een beetje bijdehand praten maar service bieden ho maar! Laat staan klantgericht zijn. Heb wel een bestelling gedaan en deze werd zoals vermeld de volgende dag netjes geleverd. IK BLIJF BIJ MIJN MENING DAT ZIJ NIETS VAN SERVICE BIEDEN WETEN. Met die trut die je als een kinderjuf aanspreekt, liegen en niets oplossen!

Vlot en correct

Bij Eleganza altijd super mooie kwaliteit en snelle verzending!!

Als ik bij Eleganza bestel, dan weet ik dat de schoenen altijd van uitstekende kwaliteit zijn en ook de verzending gaat super snel.

Leuke schoenen en schoentjes Leuk shoppen bij jullie

Fast delivery and return

Keeps cancelling my orders

Cancelled my UGG Lowmels that I bought for 200€, and restocked them at 220€.

• Would you recommend us? No

Super!!

Kwaliteit voor een mooie prijs!

Top, niks te klagen.

Zeer goed, verzending goed, snel en op tijd. Product ook erg mooi!!

Top top toppie

Snelle levering en top service!!

Snelle levering goede communicatie

Eleganza beveel ik zeker aan, het shirt dat ik zocht was bij hen het voordeligst geprijsd, het werd na 1 dag al geleverd en was netjes ingepakt met niet te veel materiaalverspilling.

Prima bedrijf

Makkelijk besteld, snel geleverd, avondlevering perfect voor mij, door omstandigheden niet geleverd op beloofd tijdstip, maar super opgelost door prima klantenservice

Ging soepel

Bestellen ging prima. Had wat vertraging maar contact leggen ging prima via chat en telefoon. Ook terugbetaling ging snel.

Schoenen gezien, besteld en s’avonds in huis, hoe mooi wil je het hebben

Heel goede service, snelle levering

Schoenen besteld, heel snel geleverd!!

Prima ervaring

Schoenen besteld en volgens afspraak geleverd Geen problemen en mooie schoenen!

Netjes en snel!

Prima! Overzichtelijke website, duidelijke informatie en omschrijving en levering conform afspraak, goed geregeld

Had een te kleine jas ging retour super goed geholpen door klantenservice!

Goeie kwaliteit De levering is snel Ga zo door ♥️

Jullie winkel is top, maar stop met Trunkers.

3x een aparte bestelling gedaan bij jullie. De 1e keer was de bezorging via Trunkers netjes optijd. De andere 2x helemaal ruk! Stop met bezorgen via deze club zou mijn aanbeveling zijn. 1e keer berichtje we zijn over 15 minuten bij u……2 uur later staat er eindelijk iemand voor de deur. Ben er speciaal voor naar huis gegaan (even tussen door dacht ik). 2e keer toen zijn ze 3x niet geweest en kreeg ik bericht dat ze onderweg waren en op het laatste moment, helaas de chauffeur heeft het niet gered. Klantenservice via Trunkers is ook waardeloos, krijg je een chatrobot als er iets niet kan en klopt en klant onvriendelijk is, is het wel een chatrobot. Dus de winkel is prima, maar de bezorgservice via Trunkers is echt waardeloos. Vandaar m’n 2 sterren score.

Mooie spullen snel geleverd en omgeruild

Ik heb schoenen besteld maar die waren te groot. Ik kon ze erg makkelijk retourneren en in een kleinere maat bestellen. Erg tevreden.

Uitstekende en snelle service! Ook retour vlot verlopen. Niks op aan te merken.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.