Toppp

Fijne winkel zowel online als het winkelbezoek zelf Vriendelijk personeel Perfect advies fijn gevoel Top ervaring

Snel verzonden. Ben dik tevreden

Top gympen lekker snel in huis

Besteld en snel in huis een woord top

Snelle levering, volgens afspraak

Blij met de schoenen

Supersnel

schoenen met korting gekocht en de volgende dag gelijk thuis en dat vanuit België!

Snel en Netjes.

Snelle bezorging en zag er allemaal netjes uit. Je kon de schoenen volgen en werden op de beloofde tijd bezorgd.

Snelle levering mooie schoenen. Ga zeker meer bestellen .

Goede levering echter.....

Zelf ben ik tevreden met het geleverde artikel. Alleen zou het niet geweldig zijn als ik zelf kan kiezen welk tijdvak ik mijn bestelling kan aannemen. Nu bestel ik eerst. Dan geef ik aan de vervoerder of ophalen. Als het niet past moet ik snel reageren anders wordt het poststuk gebracht naar het afhaalpunt en mag ik een extra dag wachten voordat ik het kan afhalen. Dan wordt ik gestraft..... Zo voeld dat. Een tijdvak aangeven zou schelen.

Bevallen prima wilde nog een paar witte bestellen maar helaas ze waren al weer duurder Met vr groet Rina vd kint

Snelle levering mooie schoenen

goed service

Tevreden.

Zeer tevreden goede service

Slecht

Ik had ongeveer 3 weken geleden mooie schoenen (Valentino’s €550,00)gezien op de website. Dus eerst even gebeld met elaganza ivm aankomende blackfriday of ze dan niet eens in de aanbieding zijn wordt er gezegd nee hoor meneer dit soort merken zoals Stone island komen niet in de aanbieding dus oké ik besteld en ja hoor vandaag in de aanbieding 30% goedkoper . Net gebeld met elanganza en antwoord helaas pindakaas. Zo gaan ze dus met klanten om!!!!!

Slecht

Ik heb nooit een bevestiging van mijn bestelling ontvangen. Vervolgens heb ik contact met hem opgenomen en kreeg te horen dat er een storing was maar mij opnieuw de bevesting gestuurd zal worden. Ik heb daarna ook niets meer ontvangen. Tevens had ik de bestelling s'avonds moeten ontvangen maar dat was niet zeker of dat wel zou gebeuren. Het wordt wel aangeboden maar kan niet worden nagekomen. Geef de klanten deze optie dan ook niet wanneer je het niet kunt waar maken. Ik vind de service slecht en zal nooit meer hier iets bestellen.

Snelle levering van kwaliteit schoenen

Eleganza is the place to be als je DE kwaliteit-schoen zoekt!

Mooie schoenen

Snelle levering mooie schoenen

Breed assortiment met scherpe prijzen.

Zeer goede ervaring.

Excellent

Exellent shoping every time Thank you

Heel snel!

Super snelle service! Enige jammere is dat het omruilen voor een andere maat niet bij de kosten in zit.

Mooi aanbod, supersnelle service en dit naar België

Nice!!

Gekke korting voor balencies. Niks mis mee

Sneller geleverd dan verwacht!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Prima.

Optijd en netjes geleverd. Prima service

Geweldig.

Netjes afgeleverd op de juiste datum en tijd.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.