Snelle levering. Goede website.

Toooopppp

Tooopppp

Gewoon super

Top zaak

Prima geregeld

Super service

Schoenen gekocht, in juni. Hak laat los, klantenservice gebeld, gratis opsturen en wordt gerepareerd. Dat is Service met hoofdletter.

Super snelle levering, ik kijk ernaar uit om mijn man lief met meer leuke schoenen te verrassen 😌

Razendsnel geleverd

Schoenen zouden eigenlijk op maandag aankomen maar ze zijn zaterdag al geleverd! Een heel blije puber dus!

Prima!!

Snelle levering , veilig betaling en goede service voor de klant

Super snelle levering!

Super snelle levering. 's Ochtends besteld 's avonds in huis. Top

snelle levering uitstekend product

Het voldoet aan al mijn verwachtingen en het is erg snel bij me afgeleverd, ik ben zeer tevreden

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

geweldig

schoenen voor zoon besteld,maar waren te klein nieuwe maat aangevraagd en 2 dagen verder aan deur geleverd!! er is 1 maar,dat voor dat,vind ik bedrag aan de schoenen,ik wel 6,95 moest betalen voor terug te zenden,boven de 100 euro moet dit eigenlijk gratis aan te bieden zijn!

Het is de 1 keer dat kan ik niet veel zegen.

Super snelle levering (zelfde dag)!

Super snelle levering, netjes verpakt en product afgeprijsd gekocht! Top!

Snelle service!!

Wordt echt snel bezorgd! En heel netjes!!

Snelle levering en goede service

Top service!

Na 3 maanden waren mijn sneakers van Alexander MCqueen kapot (het leer was doorgescheurd), inmiddels heb ik een nieuw paar sneakers van Eleganza ontvangen. Accuraat reageren op mijn mails. Kortom: een top service! Kom je niet vaak meer tegen bij webshops/ winkels.

Perfect!

Schoenen besteld, dezelfde dag in huis. Het paar dat niet paste de volgende dag retour gestuurd, dag erna mijn geld terug. Super! Zou nog leuker zijn als het retourneren gratis was natuurlijk :)

Altijd perfect!

Zoals gebruikelijk, uitstekende service. Super snelle verzending en altijd kwaliteitsproducten

Zondag besteld, maandag in huis

Wegens Single day kreeg ik een mooie aanbieding op Filling pieces, zonde om ze te laten staan. Zondag besteld en maandag waren ze in huis. De schoenen worden dubbel boxed verstuurd.

Snel en zorgvuldig.

Always a pleasant experience shopping with eleganza, received my shoes in 2 days to UK

Snel en zorgvuldig!

Goeie service duidelijke site duidelijke info en snel in huis nette aflevering aan huis ook hele duidelijke foto's van de kleding en schoenen top!

Super snelle levering

Rond 11.00 uur besteld en had mijn pakket dezelfde avond al in huis. Super!

Super service

Mijn dochter werd aangenaam verrast. S'morgens schoenen besteld en s'avonds al in huis. Super

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.