Great Price, real fast delivery, easy handling !!

Ordered Sunday night, delivered tuesday morning. Couldn’t be better!!

Super!!! :)

De artikelen die had besteld, dik tevreden. Alles was op tijd. Kan mijn bestelling volgen en werdt op de hoogte gehouden. De website is mooi overzichtelijk en makkelijk dingen te vinden.

Snelle levering!

2 paar besteld, 1 gehouden en 1 retour. Retour is snel verwerkt en doorgegeven aan afterpay. Ook fijn dat je kunt kiezen voor levering in de avonduren.

altijd weer

goede service

Uitstekende snelle service

Begin van de middag bestelt en 5 uur later thuisbezorgd. Kwaliteit producten en hoge kwaliteit dienstverlening. Uistekend!!

Top en snel.helemaal blij mee

Op een avond schoenen besteld En volgende dag had Ik ze al thuis. Top

Super snelle verzorging

Super bedrijf

Prima product en snel geleverd

Product werd snel geleverd

Bad

je besteld een schoen ruim op tijd , je krijgt nog een mail ter bevestiging van dat de bestelling binnen is en dat het correct betaald is en dat ze volgende werkdag op de post doen voor bezorging , de dag daarna krijg je nog een track en tracer code op e-mail ontvangen druk je erop staat er dat de bestelling niet bestaat , je neemt contact op krijg je personeel aan de lijn die geen verstand van zaken heeft en nog alles moet uitzoeken, maar goed Eleganze daar weet ik wat ik mee moet doen volgende keer !! Geen lbestelling meer plaatsen!

Excellent!

Item is good condition and perfect communication with staff.

De beste

Laat in de avond besteld andere dag was het bezorgt in de avond helemaal blij mee !

Het is wederom uitstekend

Eleganza is the best. Premium merken en top service. I’ll be back to buy more!!!

zeer tevreden

geen bijzonderheden

Wauw gewoon super tevreden

Ik bestelde rond 00.45 schoenen en gelijk op maandag geleverd echt een super service

Correcte snelle aflevering

Zondag avond besteld, maandagavond in huis! Zeer tevreden over de schoenen en de afwikkeling ervan!

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Goede en snelle service

Snelle en goede service

Ik had geen moeite met bestellen en ze waren super snel bezorgd. Ik ga zeker vaker bestellen.

Ik blijf mijn schoenen bij Eleganza kopen kortweg the best

Top geregeld allemaal!

Top geregeld allemaal, makkelijke bestel website, super snelle levering, ik had twee paar besteld, op achteraf betalen, netjes 1 paar retour gestuurd, snelle bevestiging en aangepaste factuur! Geen klachten of minpunten!

Zoals het moet

Snelle behandeling, vlotte levering en zeer vriendelijk bij afhaling in afhaalpunt!

snelle bezorging

Via de app is het heel makkelijk te bestellen en de volgende dag werden de schoenen bezorgd! Zeer snel en makkelijk.

Fijne ervaring. 1 punt wat ik wel wil aankaarten is de bezorgtijd. Op de site word gecommuniceerd dat het de volgende dag binnen komt maar dat was niet het geval. Niet dat dit ten kosten gaat van mijn ervaring maar wel een punt voor jullie om hier aan te werken denk ik.

Super service.

Wij hadden een artikel met een vlekje. Dit konden wij kosteloos retourneren, en binnen 2 dagen hadden we een nieuw exemplaar !

Een blije nieuwe klant.

Mijn eerste online aankoop bij Eleganza is vanaf aanvraag tot informatie (via e-mail) tot en met de levering vlot verlopen. Ik vind het super mooie schoenen. Ze passen zeer goed. Ik ben blij met mijn aankoop.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.