snelle levering!!!

snelle levering!!!

Super en vlot geregeld!

's avonds besteld. Mijn verjaardagsvoucher werkte helaas niet. Dit probleem gemaild en de volgende ochtend kreeg ik gelijk al reactie dat de € 10.- was teruggestort. Is zeer correct en snel opgelost. De volgende dag de schoenen ontvangen. Goed geregeld!

Netjes

Erg blij met de schoenen en mooi verpakt. Wel jammer dat je moet tekenen voor ontvangst. De bezorger is 2 x geweest terwijl ik er niet was. En dan geven ze het normaal af bij de buren. Nu moest ik een dorp verderop op gaan halen 2 dagen later dan de dag dat het eerst bezorgd zou worden. Dit ivm de handtekening, had van mij niet gehoeven.

Moet dagen wachten waardeloos

Waardeloos!!!!

Goeie service

Haal mijn schoenen regelmatig bij Eleganza. Service is altijd goed en ze proberen je eigenlijk tegen het financiële in desondanks de beste service te leveren. Écht een aanrader om je schoenen te kopen.

Snelle levering en lage prijzen!

Goede kwaliteit, snelle levering👍🏻

Super fijne webshop voor designer schoenen

Hele fijne webshop als je designer schoenen wilt bestellen Je krijgt ze heel snel geleverd en als je op zondag besteld heb je ze maandagavond.

Schoenen vallen groot uit.

Site gaf aan dat de schoenen op maat vielen. Maar waren degelijk een maat te groot. Gewoon geruild en volgende dag in huis!

Was wel goed

Hele fijne webwinkel

Duidelijke site, zo der te veel toeters en bellen.. Duidelijk en overzichtelijk en snelle levering!

Voldoet aan mijn verwachtingen

Wordt op tijd bezorgt product zit goed verpakt Wat je ziet is wat je krijgt ik ben er blij mee

goeie snelle service

goeie snelle service

S’ochtends besteld s’avonds al gelijk bezorgd!

Niks op aan te metken

Schoenen waren snel in huis en was erg blij met mijn schoenen

Het was geweldig mooi optijd , bij elke verandering mooi op de hoogte gehouden . Top service 👍🏻

Topkwaliteit!

In nog geen 24uur alles thuis!!!👍🏻

Geweldig!

Super snelle levering!!

Heel goed snellen levertijd

Zijn sneller aangekomen dan voorspeld super kwaliteit

Netjes

Retourneren geen probleem. Snel afgehandeld

fast and efficient service

fast and efficient service

Snelle levering, makkelijk werkende site en snelle retour

slecht, heel ontevreden gevoel.

Wilde een polo en een jas van Stone Island bestellen maar vanwege storing bankpas werkte mijn Ideal niet. Afterpay werkte ook niet vanwege allerlei regels voor klanten die voor het eerst gebruik maken van deze betaalwijze. Na telefonisch contact met Tom de producten op naam gereserveerd. Deze werden voor mij weggelegd tot maandag 19-8 vanwege verkrijgen van een nieuwe bankpas. Volgens afspraak vandaag contact opgenomen met Tom voor de afhandeling van de polo en de jas en nu blijkt een collega van hem de polo gewoon in de tussentijd verkocht te hebben. De jas is er nog maar de polo is verkocht...? Voor alle duidelijkheid; Tom kan hier niets aan doen! Hij was naar mijn gevoel heel bereidwillig. Heb wel de mening dat ik zo'n gang van zaken een echte afknapper vind! Ik koop zat spullen van Stone Island bij andere winkels maar heb dit nog nooit meegemaakt. Heb een aantal jaar geleden Lanvin schoenen gekocht bij Eleganza maar voor kleding was het de 1e keer. Bij mij geldt altijd; afspraak is afspraak. Kortom; heel ontevreden gevoel aan over gehouden!! Franck 06-42898102

Super levering en mooie prijzen!!!!

Ik heb mijn schoenen rond 22.00 uur besteld, de volgende dag op de juiste levertyd gehad. Vriendelijke bezorger. En top dat je pakketje kunt volgen en je wordt op de hoogte gehouden wanneer ze bijna voor de deur staan met een SMS berichtje. Super bedrijf, en mooie producten, voor andere klanten een aan rader om te bestellen!!! Groetjes Janice

Vlotte levering, mooie collecties

Heel goed, mooie collectie, vlotte levering

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.