Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle verzending en een gemakkelijke bestelervaring. Klanten waarderen betrouwbare service en snelle levering. Hoewel één ervaring vertraging en communicatieproblemen meldde, is de meeste feedback positief over de winkelervaring. Over het algemeen lijken snelheid en klantgerichtheid cruciaal voor de winkel.
Op de site staat dat er de volgende dag geleverd word, of toch binnen de 2 dagen. Ik kreeg langs niets van communicatie, pas na 1 week was mijn pakket in het gekozen pakketpunt geleverd. Er was op naam van het pakketpunt geleverd waardoor mijn pakket eerst zoek was. Gelukkig via de qr code van dpd is het dan toch terug gevonden.
Beveelt niet aan
18 April 2026
Kimberly
Ruisbroek
Snelle verzending
1 February 2026
Alex
Rotterdam
Eenvoudig te bestellen, netjes verzonden
9 January 2026
Geeske
Zwolle
Goede service en snelle levering
29 November 2025
Roger
hellevoetsluis
houd zich aan afspraak
12 September 2025
Rene
Susteren
Gewoon zoals beschreven op de site: artikel was prima, bezorging ook zoals afgesproken.
2 February 2024
Linda
Woerden
Fijne service, het werd snel geleverd. Ik ben er ergblij mee, u verkoopt mooie producten, mvg Jonker
27 June 2023
Latoya
Dordrecht
Goede service. Snel geleverd. Prima producten.
5 June 2023
Rowenna
Roosendaal
We bestellen al jaren naar tevredenheid Syvanian Families bij Time4Toys en we zijn altijd tevreden. Een ruime keuze in kwalitatief en prachtig speelgoed, snel thuisbezorgd.
11 February 2023
Marijn
Diepenheim
Snelle levering, leuk artikel. Een klein probleemje met het artikel is heel goed opgelost. Ga hier zeker vaker bestellen.
3 February 2023
R
W
Super veel keuze en zeer betaalbaar
14 January 2023
Nancy
Amsterdam
Netjes
13 January 2023
Gerda
Ede
Snelle levering, artikelen goed verpakt.
3 January 2023
Corina
Vlissingen
23 December 2022
Jana
NL
Speelgoed besteld. Mooi aanbod. Heel snel verstuurd.
16 December 2022
Jc
Den Helder
Het product was op tijd bezorgd en goed verpakt. Prijs was ook ok. Product was een cadeau dus kan er verder niet veel over zeggen.
15 December 2022
Joel
Noord Brabant
Besteld en meteen de dag erna geleverd..top...
Beveelt niet aan
12 December 2022
Frauke
Urmond
Levering gebeurde erg snel en zeer correct, geen opmerkingen
8 December 2022
Melissa
Houthalen
Keurig en snel
21 November 2022
Davis
Eindhoven
De bestelling ging eenvoudig. Ik kon het pakket volgen en het werd keurig op tijd bezorgd. Alles was naar wens! Ik ga vast nog eens iets bij Time4Toys bestellen!
20 November 2022
Heidi Hansen
Loenen aan de Vecht
De bestelling is goed en snel bezorgd.
5 November 2022
Lien
Nijmegen
Zeer snelle levering .
2 November 2022
Ria
Hoorn
Ik kreeg jammer genoeg het speelgoed stuk maar er werd direct een akkoord gevonden met het klantenservice. Zeer snelle levering en zeer snelle antwoord op mail.
14 October 2022
Isadora
België
Snelle bezorging. Breed assortiment.
14 October 2022
M
Heemstede
Er was een probleem, maar er werd direct contact opgenomen en mee gedacht! Heel fijn zulke goede en snelle service.
11 October 2022
Elise