Snel en keurig geleverd
Ik heb het product ontvangen zoals op de website stond afgebeeld. Snel en keurig afgeleverd. Ik ben helemaal tevreden.
Mirjam
Nijmegen
Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.505 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle verzending en een gemakkelijke bestelervaring. Klanten waarderen betrouwbare service en snelle levering. Hoewel één ervaring vertraging en communicatieproblemen meldde, is de meeste feedback positief over de winkelervaring. Over het algemeen lijken snelheid en klantgerichtheid cruciaal voor de winkel.
Mirjam
Nijmegen
Besteld , 24 u later geleverd
Baslin
Huldenberg
Gewoon goed, nalevering zal nog komen
4 October 2022
Lena
Zoeterwoude
30 September 2022
Ym
Gouda
Veel keus, goeie prijzen. Snel en netjes geleverd. Zal hier dus gaan kopen.
24 September 2022
Petra
Zeist
Zoals beloofd op de site, voor 15u besteld de dag erna geleverd. Top! Vooral in tijden waar vaak levertijden niet nagekomen worden. Netjes verpakt. Kortom: blij! Hier ga ik vaker bestellen!
28 August 2022
Amy
Tilburg
Het bestelde product de dag na bestelling ontvangen. Gewoon goed.
21 August 2022
Jarno
Dodewaard
En een vriendelijk persoon.
21 August 2022
Gemma
Vlodrop
Een betrouwbare site
14 August 2022
Nancy
Stabroek
Duidelijke site en makkelijk zoeken. De afhandeling van de bestelling verliep zeer vlotjes en was makkelijk te volgen. De prijzen waren ook lager dan andere sites.
4 August 2022
Hans
Assen
Pakker was goed ingepakt en na 1 dag bezorgd. Verder niets op aan te merken
28 June 2022
Hilly
Zoetermeer
Besteld en keurig op tijd netjes verpakt geleverd
11 June 2022
Renee
Doetinchem
De levering heeft enkele dagen geduurd. En tussen de aangegeven tijdstippen van levering ben ik constant thuis geweest. Echter er kwam niemand. Daarna werd in een mail medegedeeld dat het pakketje op een ander plein van onze straat was afgegeven bij een adres waar de besteldienst ook een pakket moest bezorgen. Ik heb sterk het vermoeden, dat deze pakketbezorger met een smoesje daar het pakket van mij heeft achter gelaten zodat hij snel weer verder kon.
Beveelt niet aan
8 June 2022
Jan
Weert
Beste,
Dat is inderdaad heel vervelend. Wij hebben dit direct gerapporteerd aan DPD. Helaas kunnen wij niet veel meer doen in zo'n geval
Fijne online winkel met scherpe prijzen. Goed verpakt en snel verstuurd. Ik ben erg blij met mijn aankoop bij time4toys
11 May 2022
Frank
Assen
Vlot geleverd.
7 May 2022
Tryntsje
Sluis
Ik was iets vergeten toetevoegen aan mijn bestelling. Het was geen probleem dit naderhand voor elkaar te krijgen. Heel fijn vond ik dat. Anders was het kado niet compleet geweest.
30 April 2022
Lies
Amsterdam
Goede ervaring, snelle verzending. Top geregeld
27 April 2022
Martine
Fijnaart
Een direct contact via Whatsapp gaf snel helderheid over de bestelling en een aanpassing verliep even soepel. Het product is conform de catalogus en werd probleemloos geleverd.
26 April 2022
Theo
Bergeijk
24 April 2022
Stefan
Loon op Zand
Goed service en bestelde Artikelen precies zoals aangegeven.
15 April 2022
Desiree
Purmerend
Mijn eerste aankoop gedaan en afgehaald, ik woon 5 km er vandaan dus prima te doen, ze bleken een showroom te hebben die op afspraak te bezoeken is, en met pin te betalen is.
5 April 2022
Anand
utrecht
Prima prijzen, eerlijke verzendkosten maar ook de mogelijkheid om af te halen. Snelle bezorging.
4 April 2022
Ella
Amersfoort
Snel verzonden en snel antwoord op m'n vragen.
30 March 2022
Stefanie
Baarn
Fast and good service
28 March 2022
Niko
Brussel
Bezorging is heel snel. De artikelen waren goed verpakt maar eigenlijk in een te grote doos met veel te veel plastic tape: op het gebied van de verpakking kan het wat duurzamer. Maar het is een betrouwbare winkel en dat is het belangrijkste.
28 March 2022
Ida