Goedenavond Andy, Allereerst vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft! Ik kan zien dat de bestelling diezelfde dag nog ons magazijn heeft verlaten, maar blijkbaar is hier qua verzenden iets niet helemaal goed gegaan. Deze had dus de volgende dag gewoon bij u aangeboden moeten worden. Excuus hiervoor! Daarnaast zie ik dat de bestelling wel helemaal compleet is afgeleverd. Als het goed is heeft u drie zendingen (één kleinere en twee grotere pakketten) ontvangen. De vierde die zogenaamd nog onderweg is, is een verkeerd aangemaakte zending (vandaar ook de melding van de bezorger). Kunt u controleren of u alles juist hebt ontvangen? En zo niet, zou u even per e-mail en/of telefonisch contact op kunnen nemen? Dan lossen wij dit uiteraard direct even op. Nogmaals excuus, maar wij hopen uiteraard dat u straks met volle teugen van uw Quooker kunt genieten! Mochten wij u in de tussentijd nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Voorjekeuken.nl
Beste Fake, Dank voor je beoordeling. Heel blij mee. Wij sturen al onze klanten een factuur voor de eigen administratie. ;-)
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.