Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten een consistente positieve ervaring zien met levering, service en prijs. Klanten waarderen snelle levertijden en duidelijke communicatie. Het contact via WhatsApp en supportkanalen werd als vriendelijk en behulpzaam genoemd. De algehele beoordeling wijst op sterke prestaties op gebied van levering, ondersteuning en waarde.
Voorjekeuken.nl heeft mij een defecte Quooker CUBE toegestuurd. Dat kan natuurlijk iedere webshop eens gebeuren. Bij voorjekeuken.nl gaat het mis bij het retourbeleid. In plaats van defect toegestuurde producten terug te nemen schuift voorjekeuken.nl de verantwoordelijkheid naar de klant om zelf contact op te nemen met Quooker. Maar als ik een nieuw product koop, wil ik graag een volledig werkend product, niet een ter plekke opgelapt product. Bij voorjekeuken.nl krijg je alleen garantie op het laatste.
Beveelt niet aan
15 July 2026
Jac
Delft
duidelijke afspraken, nemen de tijd, vervolg communicatie tevredenstellend, afronding van gemaakten afspraken zeer correct, kortom een echte aanrader !
5 July 2026
Hugo
LANDGRAAF
Alles perfect gelopen
P
Zeewolde
Een quooker combi+ met kraan en cube besteld. Bij het plaatsen bleek de boiler er niet bij te zitten. Gebeld en deze werd na enkele dagen nagestuurd. Wel extra kosten gemaakt met mijn loodgieter omdat hij apart hiervoor terug moest komen.
Jan
Steenbergen
Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.
Niek
Sint Anthonis
Zie hierboven
Marijn
Eindhoven
Zo blij dat ik toch een Quooker (COMBI+ Fusion Square RVS) heb aangeschaft. Thee in een paar seconden gezet en ook eten koken gaat een stuk sneller. Goede prijs en snelle levering van voorjekeuken.nl.
9 June 2026
Saskia
Rijswijk
Quooker besteld. Goede prijs en snel geleverd!
7 June 2026
Arjen
Moordrecht
Ik had een nieuwe Quooker besteld en bij het aansluiten kom ik er achter dat deze geen boiler functie heeft. Maar retourneren en omruilen voor een andere met bij betalen en evt. Niet het volledige bedrag terug krijgen van de verkeerd bestelde. Was allemaal niet mogelijk zeer slechte service. Inbouw zeeppompje besteld gun metal maar gun metal is veel lichter dan van kraan deze kon wel retour maar op eigen kosten. Ik denk niet dat ik daar nog iets ga kopen .
Beveelt niet aan
5 June 2026
Leendert-Jan
Kapelle
Beste Leendert-Jan,
Allereerst bedankt voor jouw beoordeling. Echter ligt de situatie iets genuanceerder dan je op dit moment schetst. Je hebt bij aankoop het verkeerde Quooker reservoir/boiler besteld en hebt deze direct gemonteerd, alvorens je erachter kwam dat je niet het juiste reservoir had. Ons retourbeleid is heel duidelijk. Gemonteerde artikelen kunnen wij niet retour nemen, omdat wij deze niet meer kunnen verkopen. Wij bieden onze klanten namelijk alleen gloednieuwe artikelen aan. Als het verkeerde reservoir nog niet gemonteerd had geweest, had je deze ten alle tijden kunnen retourneren en omruilen voor het juiste reservoir. Wij zullen dit ten alle tijden oplossen en hierin meedenken. Echter betreuren wij de ontstane situatie en hopen dat je alsnog jarenlang kunt genieten van jouw Quooker!
Vriendelijk, snel en goed geholpen
5 June 2026
Eef
Wateringen
14 dagen in gebruik en bevalt zeer goed. Weinig ruim te kwijt in het aanrechtkastje. Op tijd geleverd en aangesloten verliep allemaal snel.
3 June 2026
Tjeu
Gemert
Netjes op tijd en keurig bezorgd.
1 June 2026
Yvonne
Bruchem
Levering van artikel was snel en stevig ingepakt. Klantennservice reageert snel en vriendelijk.
26 May 2026
Jeroen
Delft
Helemaal niets aan te merken
9 May 2026
Stef
Eindhoven
Ziet er netjes ingepakt uit, werkomschrijving prima.
7 May 2026
Wil
Woensdrecht
Gelijk volgende dag in huis.
5 May 2026
F. H.
Amersfoort
Snelle reacties vis Whattsapp en alles geregeld zoals beloofd. Aan te bevelen.
1 May 2026
Herrie
Didam
Snelle levering tegen scherpe prijs
1 May 2026
H
Krimpen aan den IJssel
Complete quooker gekocht en door de voordelige prijs konden we voor de zwarte uitvoering gaan. Zeer snel geleverd.
24 April 2026
noud
pijnacker
Alleen de sticker van de handleiding is vervelend weg te halen.
21 April 2026
Richard
Boxtel
Goede Afspraken en bekwamen monteurs .Op tijd bij de Afspraken die ze maken
16 April 2026
Twan Kerssens
Best
De Quooker makkelijk besteld en snel in huis. Helaas ontbrak er een onderdeel in de verpakking maar na contact met de klantenservice had ik dat snel in huis. De prijs van deze Quooker was nergens goedkoper te vinden. Dus : Prima webshop, snelle levering, en goede service.
14 April 2026
Cor
Ysselsteyn
prettig
6 April 2026
m.
'S-GRAVENHAGE
Zoals het hoort. Besteld, geleverd, gemonteerd binnen 1 week. Wij gezorgd dat de monteur er goed bij kon en hij kon het klusje snel uitvoeren. En de kraan is natuurlijk wat wij ervan verwachten.
2 April 2026
Walter