Heeft een totaal van 3.110 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten waarderen een betrouwbare service met duidelijke uitleg. Het team was punctueel en professioneel in de communicatie. Verschillende reviews benadrukken redelijke prijzen en goede aftersales. Over het algemeen werd de ervaring als soepel en betrouwbaar ervaren.
Sterke punten
Betrouwbare service
Duidelijke uitleg
Vriendelijke medewerkers
Gebaseerd op 17 reviews
Professionele dienstverlener
Ik heb een 2e startonderbreker laten inbouwen in een toyota rav4. Helaas, ging het na een dag al mis en kreeg ik de auto niet meer uit. De stress was hoog. Ondanks dat het vrijdag was, kwam de betrokken monteur op zijn vrije (!) vrijdagavond naar ons toe om ter plekke te helpen. Het probleem werd opgelost. Al met al dus een stressvol gebeuren, maar met een zeer goede oplossing van fleetaccess en de betrokken monteur. Sinds werkt de startonderbreker feilloos.
Jochem Dijk
Landsmeer
Zoals afgesproken
Geen gedoe, nette prijs, keurig afgeleverd
Alberto
Oldambt
Uitstekend en alert alarmsysteem
Ik ben zeer tevreden met dit alarmsysteem. Zowel de eenvoudige installatie als de service van de alarmcentrale verdienen een compliment. Op een nacht om kwart over twee werd ik gebeld door een medewerker van de alarmcentrale. Hij gaf aan dat er mogelijk iets aan de hand was met mijn auto, die beneden mijn woning geparkeerd stond. Toen ik ging kijken, bleek er niets ernstigs aan de hand. Alleen een klem van de voorruitbeschermer was losgeraakt, waardoor deze door de wind bewoog. Ik realiseerde me dat zelfs een kleine beweging het alarmsysteem kan activeren. Dat geeft een gerust gevoel. Complimenten voor de precisie en alertheid van dit systeem. Blijf deze kwaliteit vooral behouden!
Max X. Lu
Nederland
Goed geen problemen tot nu toe
Maurice
Rotterdam
Perfecte service
Inbouw alarm volledig volgens afspraak verlopen.
30 November 2024
Tim
Sittard
Alles top
Alles is snel, en helemaal conform alle afspraken geregeld en ingebouwd. Snel, vakkundig en goed!
Henk B.
Dongen
klantvriendelijk
Joop de Heer
Rozenburg
Prima werk geleverd
Keurig geïnstalleerd. Wel 2x de afspraak verzet.. en de prijs op de site wijkt af van prijs voor mijn auto.
Cees
Almere
Goed geregeld
Vanaf eerste contact tot aflevering van de auto een goed gevoel.
Ronald
Son en Breugel
Goede ervaringen
Dit is mijn 3e auto die fleetaccess een P-Klasse 3 alarm Z ingebouwd is. Er wordt zeer nauwkeurig en netjes gewerkt alles wordt tijdens inbouw met je overlegd
Ik ben erg tevreden met hun systemen.
Ook de aftersales is goed snelle reactie op een vraag.
John
Herten
Super geholpen en goed uitgelegd !!! n Aanrader
Berry Pruysen
Eindhoven
het werk zeer snel heel gevoelig
het werk zeer goed en zeer gevoelig alarm zal wel makkelijk zijn als we met een code kunnen resetten
rob
Baarle-Nassau
Kundig en goed
Zeer snel en kundig geholpen met de installatie van klasse 3 beveiligings systeem voor mijn KIA sportage.
Frits Kramer
Zeewolde
Alles is perfect verlopen, ik ben tevreden.
Alles is perfect verlopen zowel de begin als de eindtijd voor het inbouwen van een alarmklasse 3. Eindtijd liep wat uit i.v.m. een steekproef, extra controle.
Peter
Holthees
Netjes gewerkt. Goede uitleg gehad.
Bjorn de Lange
Dordrecht
Professioneel en snel.
Goed uitgelegd wat de verschillende mogelijkheden zijn. Daarna een afspraak gemaakt bij een inbouw locatie. Monteur was op tijd en na inbouw heeft hij de werking goed uitgelegd binnen 3 uur kon ik weer weg.
Hamid
Bergen Op Zoom
Nette installatie
Snel geholpen met het installeren.
Alleen jammer dat de rode verklikkerlichtje nergend op plakt.
P. van der Ster
Zwijndrecht
Prima service en vakmanschap
Monteur was zeer correct, nette afwerking en vakkundig
Sjef
Middelaar
Goede service en vriendelijk personeel
Zie boven,ik ben niet zo van schrijven
Martien
Silvolde
Snel en professioneel geholpen
Vriendelijke en duidelijke uitleg over werkzaamheden en prijs.
Alles netjes volgens afspraak geregeld.
Monteur werkt netjes en secuur.
Maurice
Eindhoven
duidelijk in contact voor goede prijs
afspraken netjes na gekomen alleen meerdere keren gebeld dat me app niet goed werk heel vaak eigenlijk dagelijks .
dan krijg ik fout melding op mij telefoon dan is niet te zien waar me auto is .
paar keer over gebeld maar word niets mee gedaan volgens mij
Wilco
Ammerstol
misleidend
Ik heb via KlasseAlarm een bestelling inclusief inbouw op inbouwlocatie Haarlem gedaan. Hiervoor keurig een factuur ontvangen van 694 euro. Na wat mis-communicatie met de binnendienst mbt de uiteindelijke prijstelling heeft de klante service dit keurig opgelost en kan ik fleetaccess een dikke pluim geven. Nu nog even de installatie en het certificaat afwachten.
Ps let goed op de website en vraag goed naar de installatie kosten
john flamand
Amsterdam
Geweldig.
Alarm klasse 3 laten inbouwen in mijn EQB.
Het heeft even geduurd voordat het perfect werkte,maar super blij met het geduld van jullie.
Heel blij mee en bedankt voor jullie goede service en vriendelijkheid.
1 October 2024
John
Bunde
Alarm klasse 3 inbouw Mercedes Benz EQV.
Was de hoop bijna verloren maar op het laatste moment kreeg de monteur het toch voor elkaar.Hartelijk dank.
19 September 2024
Rammy
Amsterdam
Reactie van FLEETACCESS.NL
Beste heer Rammy, dank voor uw geduld tijdens de installatie. Deze duurde helaas iets langer dan gebruikelijk door een technische uitdaging bij uw voertuig. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen. Veel plezier met uw nieuwe SCM klasse 3 alarm van Fleetprotect! Wij zien u graag de volgende keer weer terug! Bedankt voor het vertrouwen.
FANTASTISCH EN PROFESSIONEEL !
Wat een topbedrijf !! Klant en servicegericht en zeer goed advies en uitleg vooraf over alle mogelijkheden en ins and outs (Merijn). Snelle afspraak en installatie op het hoogste niveau met een zeer kundige en vriendelijke professional. Ook het alarm zelf is TOP! Installateur vriendelijk, werkt keurig en heel effectief en efficiënt en veel respect voor de auto met inbouwen en voor de klant. Aftersales is vriendelijk, adequaat en nemen alle tijd voor je. Kortom: TOP bedrijf en specialist in dit wereldje met jaren ervaring en fantastische producten en een geweldig pre- en aftersales en zeer klantgerichte service. Absoluut perfecte ervaring!
23 April 2024
Ed