Hallo Karin, Dank voor jouw reactie. Om het aantal retouren te beperken -mensen bestellen erg makkelijk als ze geen verzendkosten of retourkosten hoeven te betalen- hebben we inderdaad besloten retouren voor eigen rekening te laten plaatsvinden. De klant denkt beter na, voor ons betekent het minder verzendkosten en het milieu is erbij gebaat. Hartelijke groet, Rien Stierman
Een 10 voor uw snelle reactie, dank ;-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Weest u er zuinig op. Of beter, bestel er nog 1 of 2. Voor je het weet, wordt je favoriete kussen niet meer geproduceerd. Hartelijke groet, Rien Stierman
Inderdaad mevrouw De Graaff, een Otto Keller doet er normaal tussen de 3 en 5 werkdagen over, bij u was het 7 werkdagen. Dat lag overigens niet aan Otto Keller, het was de DPD die wat langer nodig had. Ik hoop dat het kussen wel tot genoegen strekt? Vriendelijke groet, Rien Stierman
Als een kussen bevalt, gelijk nog een paar bestellen Peter ;-) want inderdaad is het best moeilijk om het juiste kussen te vinden. Hartelijke groet, Rien Stierman
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.