Pluspunten

Snel en foutloos!

Geen.

Pluspunten

Snelle service. Prettig dat bij de cotton touch sokjes van Falke die ik heb besteld, ook kleurnummers vermeld staan.

Bezorgkosten van bijna € 6 zijn wel erg hoog.

Pluspunten

* Snelle reactie via de e-mail * Bij niet kunnen leveren, op eigen initiatief een suggestie ter vervanging aan gedragen * Het vervangend artikel voor dezelfde prijs (= lager) dan het gewenste - maar niet leverbare - artikel willen leveren * Snelle levering per post * Mij goed op de hoogte gehouden van de behandeling van de bestelling * Handig dat op de website op kleur kan worden gesorteerd

Op dit moment geen

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle levering, goede verpakking, gratis verzending, kaartje

De factuur niet n een aparte mail maar bij de orderbevestiging sturen

Pluspunten

goede kwaliteit en snelle levering

geen

Pluspunten

Super service

Verder doen zoals jullie bezig zijn. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte en snelle service - net aanbevolen aan vrienden

Pluspunten

Correcte weergave van de kleur, een zeer degelijk product. Snel verstuurd ook.

Pluspunten

Snelle levering en supergedelegeerden kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Heel prettig dat ik alsnog de goede maat toegestuurd kreeg ondanks dat hij uit de verpakking was geweest, echt goede service!

Wel een tip om even de maattabel te checken alvorens je een bestelling doet.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk briefje

• Communicatie

Pluspunten

Snel geleverd, prima kwaliteit

• Communicatie

Pluspunten

Super Service

Bovenaan deze vragenlijst was me niet duidelijk dat ik de sterren moest aanvinken...

• Communicatie

Pluspunten

Snel, duidelijk en accuraat

• Communicatie

Pluspunten

Artikelen snel ontvangen

Pluspunten

Werk heel goed !

Zou niet weten

Pluspunten

duidelijke website, eenvoudig kiezen en bestellen en snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

Mijn bestelling werd vlot uitgevoerd en thuisbezorgd.

1 - Op de factuur 1.30206 ontbrak de aanwijzing dat aan MultiFactor A'dam dient te worden betaald en niet aan FalkeWinkel. 2 - Op het aan de bruine Airport kniekous gehechte prijskaartje staat een prijs van euro 16,50 vermeld terwijl euro 18,00 wordt berekend.

• Communicatie

Pluspunten

1 item ontbrak bij de levering en dit is onmiddellijk na een mail doorgestuurd.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. 1 verkeerd product geleverd, maar dit is zo snel en netjes opgelost dat ik het toch positief ervaren heb.

• Communicatie

Pluspunten

Correct en snelle levering. Goed materiaal

Prijs is aan de stevige kant. Ik ben benwd hoelang ik met het product ga doen...

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!