Pluspunten

Snelle service, bestelling keurig verpakt.

Pluspunten

snelheid/ extra aandacht voor de klant door bijgevoegd kaartje

Pluspunten

Het product wordt afgeleverd in de brievenbus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website. Goede verwerking en afhandeling van de bestelling.

Levering later dan gecommuniceerd. De order was al wel aan mij doorgegeven als 'aangemeld voor verzending' maar daarna bleef het stil. Na 1,5 dag heb ik gebeld en kreeg te horen dat de order nu compleet was want 'één artikel moest apart besteld worden'. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar vergeet dan niet de klant te informeren. Misschien nog een tip: het assortiment is wel ruim, maar de prijzen zijn niet concurrerend.

• Communicatie

Pluspunten

Snel antwoord op e-mails en denken met je mee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het toegezonden product was in orde

De toezending per post is voor veel verbetering vatbaar. Het ging om een paar sokken dat verpakt was in een harde kartonnen doos die te groot was voor een normaal formaat brievenbus. Ik was niet thuis om het pak in ontvangst te nemen. In mijn woonwijk is geen postkantoor of agentschap. dat betekent een uur met openbaar vervoer heen en terug of veertig minuten fietsen heen en terug om het elders op te halen. Gelet op mijn leeftijd, 75+, zijn beide opties bezwaarlijk. Ik beschik niet over een auto. Gelet op de inhoud was een veel kleinere doos of een stevige enveloppe voldoende geweest en had het makkelijk in de brievenbus gestopt kunnen worden. Een beetje nadenken over de meest praktische verpakking kan veel ergernis voorkomen!

Pluspunten

Goede kwaliteit. Mooi product en snelle levering.

Prijs wat aan de hoge kant

Pluspunten

Snel en goed geleverd

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en correcte levering

nvt

Pluspunten

Site is redelijk eenvoudig te gebruiken Veel keuze

Niet alle producten zijn op voorraad; dat is wel jammer. Verder vind ik dat de kleur van de producten niet altijd duidelijk te onderscheiden is.

• Communicatie

Pluspunten

Mooie spullen, prima website, eenvoudig te bestellen.

De kniekousen waarin ik geïnteresseerd ben zijn sinds kort niet meer verkrijgbaar in mijn voorkeurmaat 47-48. Ik heb nu maat 45-46 gekocht, en dat is een miskoop gebleken. Het bedrijf heeft kennelijk besloten om mensen die "op grote voet leven" niet meer als klanten te zien.

Pluspunten

vlotte afhandeling

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke site en snell verzending

geen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snel, correct en gratis geleverde aankoop via internet.

Pluspunten

Telefonisch contact ivm kleur !

• Communicatie

Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt met persoonlijke kaart erbij

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Heerlijke sokken en snel in huis.

Pluspunten

Duidelijke website snelle levering

Pluspunten

Snelle webwinkel

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!