Pluspunten

We hadden een ondershirt van Falke besteld en heel snel geleverd gekregen. Nu bleek er in het shirt een klein gaatje te zitten dat we pas na enkele dagen ontdekten. Nadat we er melding van gemaakt hadden werd het direct opgelost. De aardige meneer die ons te woord stond zei dat hij die dag toevallig in onze woonplaats een afspraak had. Hij heeft het shirt persoonlijk omgeruild en we kregen nog een paar Falke sokken erbij kado. Wat een top service!

• Communicatie

Pluspunten

Snel en goed

• Communicatie

Pluspunten

Helder en simpel. Goede kwaliteit en prijs.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en goede verpakking

• Communicatie

Pluspunten

Snelle oplossing voor mijn probleem!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en degelijke levering. Vlotte afhandeling van productie foutje. Goede kwaliteit.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt, prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van de sokken is ongeevenaard. Service van levering is supersnel en Keurig.

De voorraad wordt iedere keer kleiner. Ik bestel om de 6 maanden en iedere keer kan ik minder bestellen omdat kleuren/maten niet voorradig zijn en niet aangevuld lijken te worden.

• Communicatie

Pluspunten

Nadat bestellen eerst niet lukte (ik deed zelf iets verkeerd ) via mail vraag gesteld. Direct antwoord

Pluspunten

Duidelijke informatie Sokken snel ontvangen

Afbeelding van alle soorten sokken

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en handige website

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Voorraadbeheer onlinewinkel moet kloppen. Er is weinig in voorraad. Als voorraad niet klopt en dus bestelling niet kan worden geleverd, direct een mail versturen ipv 3 dagen later.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer goede website en vlekkeloze afhandeling

• Communicatie

Pluspunten

Kwaliteit en zeer snelle levering.

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!