1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vroeger kocht ik elke twee jaar twee of drie paar nieuwe Walkies, zo had ik altijd goeie die nog lekker dik waren van de wol, en maakte ik ook oudere, dunnergeworden Walkies op waar de wol al meer uitgesleten/uitgewassen was. De laatste jaren droeg ik andere sokken, maar nu vond ik het weer tijd voor drie paar echte goeie ouwe Walkies! Dat is een fikse teleurstelling gebleken. Ze zijn véél dunner dan vroeger, de samenstelling is heel anders, ze zitten veel minder warm, ze zijn ook minder stevig om mijn voet heen, ze zijn vel losser gebreid en ze schuiven, wat gewoon vervelend is. En ze zijn dus echt zóveel minder warm dat ik ze niet meer als Walkies herken. Wel aardige sokken, maar hun geld gewoon echt niet meer waard zo. Heel erg echt heel erg jammer.

• Communicatie

Pluspunten

Snel. Bestelling werd erg netjes ingepakt geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering alles onder 1 dak

• Communicatie

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Bestelling plaatsen is eenvoudig. Direct bevestiging via mail. Kort daarna, via mail, een Track- & Tracenummer. De dag erop de komplete bestelling, met een persoonlijk kaartje, keurig ontvangen. En geen extra kosten berekend ivm het gebruik van een creditcard. Kortom, geen klachten en aan te bevelen! NB. al eerder een bestelling geplaatst en deze in delen geleverd gekregen omdat er iets niet op voorraad was en hiervan keurig op de hoogte gehouden via mail en brief bij de bestelling. Zoals een bestelling/levering hoort te gaan. 10+

Zo door blijven gaan.

• Communicatie

Pluspunten

Heel goed, klantvriendelijk en betrouwbaar! Zijn goed bereikbaar en zoeken naar oplossingen als het nodig is! Ik ben zeer tevreden!

• Communicatie

Pluspunten

Het is plezierig dat er een fysieke winkel naast de webwinkel aanwezig is. Hierdoor is de communicatie direct en heb ik te maken met personeel met verstand van zaken.

Soms komt het voor dat het aantal bestelde kousen niet op voorraad is. Nalevering gebeurt correct en accuraat. Echter een iets hogere voorraad zou de noodzaak tot nalevering wellicht kunnen voorkomen.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle bezorging en voordeliger door geen bezorgkosten tov overige aanbieders

Pluspunten

De alertheid van de medewerker i.v.m maten voor kinderen,: even bellen om te vragen of aangegeven maat goed is

• Communicatie

Pluspunten

Keurige, snelle levering!

• Communicatie

Pluspunten

werd goed geholpen ,en snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

Prima service, goed telefonisch bereikbaar voor advies en om probleempje af te handelen

• Communicatie

Pluspunten

prachtige collectie en snelle levering

Pluspunten

Nette en snelle levering

Wellicht met post nl bespreken dat ze brievenbus post niet half uit de brievenbus laten steken

• Communicatie

Pluspunten

Snel, accuraat

Duidelijker op website zetten dat in weekend voor 16.00 besteld dinsdag ontvangen betekent en niet de volgende dag

• Communicatie

Pluspunten

Snelle overzichtelijke site en snelle levering met persoonlijke touch

• Communicatie

Pluspunten

Heldere website en uitstekende communicatie over levering bestelde producten

Kan er geen bedenken

Duivendijk 7

5672 AD Nuenen

+31(0)850661466

Over VINQ.nl

Bij VINQ.nl is onze passie voor kwaliteit en stijl diepgeworteld in meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van sokken, panty's, ondergoed, homewear en sport. Sinds ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE in 2011, zijn we uitgegroeid tot de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert. Als pioniers in online retail hebben we onze expertise vertaald naar een digitale ervaring, eerst als Falkewinkel.nl en vervolgens als VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE aan te bieden, met toevoegingen van topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken. Bij VINQ.nl draait alles om het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen comfort bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Van tijdloze klassiekers tot innovatieve nieuwkomers, we zijn er trots op een diverse selectie aan te bieden die voldoet aan de behoeften en verlangens van onze gewaardeerde klanten. Ontdek de perfecte balans tussen traditie en innovatie bij VINQ.nl je voelt dat het goed zit!