Dank voor uw reactie en fijn te horen dat het dekbed waar u zo lang op heeft moeten wachten naar tevredenheid is. T.a.v. de levertijd: De levering heeft lang op zich laten wachten. Dat kwam ook doordat de kerstsluiting van de producent daar precies inviel en hadden ze te maken met zieke productiemedewerkers wat zorgde voor extra vertraging. Onze excuses voor deze lange levertijd, maar hopen toch op uw begrip voor deze overmachtssituatie. Over het deels vooruit en deels achteraf betalen zullen we kijken wat we kunnen doen. Vóór Corona hadden we de mogelijkheid (en keuze op de website) om bij levering te betalen: De levering onder rembours. Helaas zijn alle pakketdiensten daar tijden Corona mee gestopt en hebben het niet opnieuw geïntroduceerd. We zullen kijken of we een manier kunnen vinden om deels bij levering en deels voor aflevering te betalen bij producten waarvan een lange levertijd voorzien wordt. Voor nu rest ons niets anders dan u veel goede nachtrusten toe te wensen onder uw dekbed dat ondanks het lange wachten wel lekker slaapt.
Idzardaweg 94
8476er Ter idzard