Goede service en super foodprocessor

Snelle levering met persoonlijke groet. Apparaat is top!

Supersnel, mooi aanbod

Zeer snelle levering en het lieve briefje er bij kon ik zeer waarderen

Goede service, snelle afhandeling

Goede service, snelle afhandeling

Prachtig artikel. Heel tevreden en een bijkomende troef voor mijn kersttafel

Meedenkend en persoonlijk

Na het bestellen kreeg ik een bericht dat hetgeen ik besteld had, niet voorradig was, maar dat men kosteloos een (duurder) alternatief kon aanbieden. Hierover ben ik tevreden, niet zozeer omdat ik nu een duurder product tegen een lagere prijs heb mogen ontvangen, maar puur vanwege het meedenken. Daarnaast bevatte het pakket nog een leuke, handgeschreven groet. Dat doet het altijd goed en zorgde bij mij iig voor een extra glimlach.

Voor herhaling vatbaar

Goede communicatie en punctuele levering

Onze keukenmachine doet het weer als vanouds en het was fijn dat w hem konden maken met het gekochte onderdeel

Tijd naar opzoek geweest. Bestelling dag later binnen

Snelle en nette levering!

Snelle levering, product kwam niet overeen met verwachting, slecht service

Top dat bestelling zo gemakkelijk te plaatsen is en snel geleverd wordt. Product kwam helaas niet overeen met foto op de website, hierin slechte service en weinig klantgerichtheid ervaren. Jammer omdat zowel de prijs als de indruk van de website andere verwachtingen opriep. Voor mij geen bestellingen meer in deze winkel.

Alles perfect verlopen en op tijd super service

Geen opmerkingen zeker aangeraden super service.

persoonlijke tint erg prettig ervaren

alle verliep zoals je mag verwachten, maar ik was blij verrast dat er een hand geschreven briefje op de offerte zat met mooie woorden, dat vond ik wel een persoonlijk gevoel geven dat er achter de computer ook mensen bestaan die alles mogelijk maken!!

Goede kwaliteit en service!

Bestelling werd vlug geleverd, keurig verpakt.

Service met ondersteuning tot in huis

Er ging wat mis met PostNL en dat vingen ze snel op door het opnieuw te sturen. De service en het bestellen snel en makkelijk. Wij hebben de beste man in dit geval aan de telefoon gehad en die legde het fijn uit. Hij had geen haast om op te hangen en stond ons vriendelijk te woord, dat is tegenwoordig al heel wat. Onze volgende bestelling vindt gewoon weer plaats via Surprise kookgerei! Bedankt!

Goede ervaring, ook telefonisch

👍👍

Super snelHeel s

Heel heel snel en goed ingepakt

Goed maar zeer prijzig

Artikelen die verkocht worden zijn goed maar wel erg duur. Niet prettig voor cadeau bonnen.

Zeer tevreden van service

Zeer tevreden: Ook zeer vriendelijk toen ik telefonisch contact opgenomen had ivm online bestelling die wat fout liep. Snelle, correcte levering.

Geleverd als beloofd

Duidelijke site , goede service en prijs.

website is prima, afhandeling idem

duidelijke website, snelle afhandeling

In alle opzichten prima winkel

Snelke levering, goed verpakt, prima prijs!

Prettig en snel

De service is heel persoonlijk, heel prettig. De reactie een verzending is heel snel

Snelle, adequate levering

Persoonlijke kaartje maakte het helemaal af!

Snelle levering en een uitstekende service

Een hele snelle levering met een handgeschreven kaartje, waar vindt je dat nog?! Ook de afhandeling van mijn klacht was helemaal super. Korte lijntjes, adequaat handelen, èn binnen 1(!)dag een nieuwe motor in huis. Kortom niks dan lof!

Zeer uitgebreid gamma met scherpe prijzen

Ik vond helemaal wat ik zocht voor de verjaardag van mijn echtgenote (die gek is van Alessi). Ook de zeer snelle levering is top!

leemstraat 9

4705RT Roosendaal

Over Surprise kookgerei

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt. Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.