Laden reviews...
43 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en betrouwbare service. De webshop is gebruiksvriendelijk met veel keuze en redelijke prijzen. Bij enkele problemen werd de afhandeling vlot geregeld en bleef de communicatie duidelijk. De ervaring blijft positief en stabiel.
Ik ben zeer tevreden over de juwelen
20 July 2026
Mieke
BEVEREN (LEIE)
Was keurig verzorgd
6 July 2026
Rietje
AMSTELVEEN
Snelle levering , goede communicatie , heel fijne ervaring met mijn eerste bestelling gewoon Top !!!
14 June 2026
Mia
Bree - België
Snelle levering,en mooie ring en steentje
11 June 2026
Petra
Bergen Op zoom
Alles verloot prima, zowel de bestelling als de levering hiervan.
9 June 2026
Marina
Hechtel
Goeie prijs en snelle levering
4 June 2026
Anna
Heerlen
Ik had een draaisteentje kapot (lijm losgelaten). Nou nog dezelfde dag op de post een nieuwe verstuurd! Super service! Bedankt!
21 May 2026
Kim
Kerkrade
Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering. Veel keus en mooie items. Ik ga zeker vaker bestellen!
14 May 2026
Monique
Rhenen
Netjes geholpen toen mijn kortingscode niet werkte en vlot verzonden. Netjes verpakt. Heel fijne ervaring met service zoals service hoort te zijn!
4 May 2026
Margo
Hardinxveld-Giessendam
Mijn bestelling was helaas zoekgeraakt, maar het is keurig opgelost. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.
28 April 2026
Warstein
17 April 2026
Kim
ulft
Ik ben heel tevreden over mijn producten en de snelle levering
31 March 2026
Wilma
Apeldoorn
Veel keuze, leuke aanbiedingen,snelle levering
26 February 2026
Ingrid
Wijchen
Helaas waren er verschillende bevestigings mogelijkheden, waardoor een en ander niet paste. Jammer
21 February 2026
Karin
Den Haag
ondanks afprijs en geen wereldbedrag netjes en snel kadozakje erbij en duidelijke instructie voor eventuele retour geen drempel ddarvoor feitelijk wilde ik het retour doen ivm ring matchte niet met schroefdraad steen maar niet gedaan ik vond dat voor dat bedrag niet gepast
12 February 2026
MONIQUE
Best
Super snelle levering
9 February 2026
Jolanda
Enschede
Ketting van uitstekende kwaliteit, leuk geprijsd en vlot geleverd
18 January 2026
Yvonne
Huissen
Het resultaat is prachtig en ookheel persoonlijk. De levering was prima in orde.
18 January 2026
Tita
Hengelo
mooie sieraden, goede, snelle levering. mooi verpakt/verzorgd.
12 January 2026
manon
maastricht
Heel fijn,zeer snel bezorgd.
5 January 2026
Jeannette
Zeewolde
Al een paar keer besteld en iedere keer weer goede service en snelle levering. Vorige bestelling had ik een verkeerd steentje bij de ring besteld en ze merkte dit op en hebben het voor me veranderd. Echt top!!
27 December 2025
Leuke saleproducten, snelle levering
12 December 2025
Angelique
Chaam
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport