Heeft een totaal van 7.337 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten waarderen snelle levering en betrouwbare service. De webshop is gebruiksvriendelijk met veel keuze en redelijke prijzen. Bij enkele problemen werd de afhandeling vlot geregeld en bleef de communicatie duidelijk. De ervaring blijft positief en stabiel.
Sterke punten
Duidelijke site en goede communicatie
Ruime keuze en goede prijs-kwaliteit
Gebaseerd op 42 reviews
Snelle levering en ze denken mee met de klant!!
Al een paar keer besteld en iedere keer weer goede service en snelle levering.
Vorige bestelling had ik een verkeerd steentje bij de ring besteld en ze merkte dit op en hebben het voor me veranderd.
Echt top!!
Leuke saleproducten, snelle levering
12 December 2025
Angelique
Chaam
Goedkope, leukeanier om melano sieraden te kopen snelle service
Ik had mooie armbanden en 1ring besteld maarerk dat het toch fijner is om in de winkel te kopen iv maat en steentjes dus dat is ook wat ik nu ga doen maar eenvoud ervaring snelle levering tevreden klant
12 December 2025
Daniëlle
Heino
Snelle reactie, een besteld item was niet meer beschikbaar
Een besteld item was niet meer beschikbaar, in in de kleur die ik wilde, er was wel de mogelijkheid om het nog in een andere kleur te krijgen, maar dat was voor mij geen optie. Het reeds betaalde bedrag voor het niet meer leverbaar item werd zonder meer terug gestort.
11 December 2025
John
Limburg
Snelle levering.
11 December 2025
Gerdie
Someren
Geweldig!!
Fijne webshop met veel keus en snelle levering!!
10 December 2025
Tamara
Roosendaal
Fijne vlotte levering
Mijn ring was kapot gegaan.Helaas in de winkel niet meer verkrijgbaar!
Maar bij jullie nog wel te koop. Prima levering .
Hartelijk groet
1 December 2025
Leonie
Terheijden
Zoveel keuze , ze houden je goed op de hoogte met mail en een zeer snelle levering. Prijs kwaliteit zeer goed .
27 November 2025
Brigitte
Ramsel
Geweldig!
Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt! In het algemeen een heel goede ervaring. Zeker aan te raden!
14 November 2025
Marthe
Bilzen
Zeer klant onvriendelijk bedrijf
Mijn bestelling was niet compleet en wilde gelijk een andersteentje bestellen zo dat ik niet 2x vezend kosten moest betalen. Daar was de mevr eigenlijk niet mee eens en de telefoon voel weg . Na 2x terug bellen nam ze op en zei onduidel ik je iets en vetrek de verbinding. Ze had een mail gestuurd dat het zo eigenlijk niet werkte maar kon een ander steentje uitzoeken. Toen ik het gad door gegeven kreeg ik eind van de weet een mail dat het ver zonen was. Die dinsdag mailde ik dat ik nog niets had ontvangen e er stont niks in de postnl app
Beveelt niet aan
31 October 2025
Oo
Zeer goede, vriendelijke en snelle service
De communicatie verliep zeer vlot, zelfs bij ontbreken van een juweel werd duidelijk gecommuniceerd welke opties mogelijk waren om dit recht te zetten.
29 September 2025
Inge
Tessenderlo-Ham
Overzichtelijk en duidelijk assortiment en prijs. Zeer snelle levering.
15 September 2025
Paul
IJsselstein
Goede en snelle service.
11 September 2025
Diepenbeek
Voor de eerste keer besteld was tevreden alleen spijtig dat er een paar steentjes niet bij waren.
4 September 2025
Wendy
Berlaar
Snel in huis
Het zag er prachtig uit. Maar ik had oorbellen besteld voor mijn dochter. In de veronderstelling dat het voor 2 oren was.
Het was wel gênant met het cadeau overhandigen.
17 August 2025
Annelies
Dedemsvaart
Heldere communicatie, snelle afhandeling
Heel fijn hoe je geholpen wordt!
Echter, de zoekmachine is volledig onhandig. Wil je bijvoorbeeld zoeken op groene steentjes, moet je de hele lijst door (enorm tijdrovend), het woord 'groen' in de search volstaat niet.
Er is ook geen drop down lijst waarbij je bv 'groen' kunt aanvinken. Dit maakt het zoeken op kleur volledig onmogelijk en te tijdrovend. Dit geldt zowel op de Melano site alswel op de outlet site.
16 August 2025
Astrid
Holland
Super service
ik had iets besteld, maar was uitverkocht. Ze namen contact met me op, namen de tijd om me te helpen iets anders uit te kiezen of geld terug.ik vind service heel belangrijk, je kan overal iets kopen maar de service is niet overal hetzelfde.Vriendelijkheid,behulpzaamheid,kwaliteit staat hier blijkbaar op nr1.Zo hoort het ook,dank u wel voor jullie top service.
12 August 2025
Ingrid
Roeselare
Goede service en communicatie.
31 July 2025
Heidy
Berghem
Snelle levering en top produkten
Ja ruime keuze en snel bezorgd.
25 July 2025
Marion
Putte
Nette ervaring
Net contact bij uitverkocht bestelling. Er werd individueel meegedacht. Heel attent!
24 July 2025
J
Grubbenvorst
**Prima ervaring**
Ik had een verkeerd steentje besteld. Ik zag dit net nadat ik de bestelling doorgestuurd had. Na een mailtje werd alles keurig rechtgezet, en kreeg ik het gewenste steentje in mijn levering.
11 July 2025
KATHLEEN
heule
Meine Bestellung wurde zügig bearbeitet und meine Beurteilung ist sehr positiv.
meine Beurteilung ist durchweg positiv.
10 July 2025
Ratingen Deutschland
Een hele fijne webwinkel
De communicatie is goed, snelle afhandeling van je bestelling. Alleen levering door PostNL duurt lang.
Dat is buiten SJD Jewelry om.
Heb jammer genoeg iets retour moeten sturen, dat is netjes en correct afgehandeld.
20 June 2025
Alex
Nijverdal
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 7.337 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over SJD Jewelry
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.