Supersnel, prima site
Sensor en spray om steenmarters te verjagen, product nog niet uitgeprobeerd
I.v.m. martersschade onder de auto gevraagd voor een wat snellere levering. Geen enkel probleem. Het apparaat werd meteen verzonden.
Snel. simpel en goed.
Snel geleverd. Vraag snel beantwoord.
Helaas was er bij DHL een storing waardoor het pakket 3 dagen later werd bezorgd. Toch maar Post.nl?
duidelijke site en uitleg van het produkt.
Wat vermag ik na het bovenstaande toevoegen? Ik bekom een uitstekend product en draalloos geleverd waarbij ik ook nog eens minutieus van de levering op de hoogte wordt gehouden. Ik blijf het wel jammer vinden dat er geen echte veilige betaalmogelijkheid geboden wordt nl per giro-overschrijving. Nu is er een groep die niet kan bestellen.
Pluspunten
kwaliteit kan ik nog niet beoordelen, de hond reageert overduidelijk op de verjager, dus hij werkt overduidelijk. Hoe het werkt over langere tijd kan ik nu uiteraard nog niet beoordelen.
Pluspunten
Zie beoordelingen
VerbeterpuntenScherpere prijs
Pluspunten
Afspraken worden correct nagekomen. Product werkt conform beschrijving.
VerbeterpuntenAfmetingen bij product vermelden
Pluspunten
Super bedrijf niks op aan te merken top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlotte levering en na terug sturen bedrag terug gestort. Vriendelijk aan de telefoon
VerbeterpuntenVolledige etiket beschrijving van artikel op de webshop, geen verrassing voor klant. Duidelijkheid geeft tevreden klanten
Pluspunten
netjes op tijd gelevert,en voor een nette prijs.
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan jullie zijn goed bezig.
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Goede communicatie en goed bereikbaar. Telefoontje voor info over het product keurig beantwoord.