Pluspunten

Duidelijke beschrijving, snelle levering. De reminder dat het weer tijd is voor nieuwe ruitenwissers is erg prettig.

De link naar de ruitewissers van onze auto bleek de verkeerde ruitenwissers te bevatten, waardoor er snel fouten gemaakt kunnen worden...jammer !

Pluspunten

alles snel en correct geleverd en goede prijs

Pluspunten

Snelle levering. Helaas verkeerde ruitenwisser ontvangen. Na contacteren is de juiste direct verzonden. De verkeerd verzonden hoefde ook niet terug dus heeft mij weinig overlast verzorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Ruitenwissers goed verpakt en op tijd bezorgd. Geen problemen gehad.

Pluspunten

Snelle levering, product snel gevonden via de website.

Pluspunten

Snelle levering van bestelde achterwisser

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Slomme verzending geen mail gehad niks kabelverbinders ook slechte kwaliteit jammer

Pluspunten

Product goed verpakt en op afgesproken tijd geleverd.

geen

Pluspunten

Alles gaat gewoon goed en makkelijk

Pluspunten

Pluspunten

Netjes geleverd.

Pluspunten

Zeer snel geleverd en ook de juiste waar gel

Pluspunten

De bestelprocedure was eenvoudig. De juiste wissers makkelijk gevonden. De zending was goed verpakt. Goede prijsstelling vergeleken met de concurrenten.

Ik ontving op woensdag een bericht dat de zending die ik dinsdagavond had besteld was verzonden. Vanzelfsprekend verwachtte ik de wissers de volgende dag te ontvangen. Toen ik op donderdag de track&trace link van PostNL checkte gaf hij aan dat de zending alleen was aangemeld. De wissers kwamen vervolgens pas op vrijdag aan. Een dag later dan verwacht.

Pluspunten

Proma service en snelle nette levering

geen

Pluspunten

snelle levering goed product

geen

Pluspunten

Simpele website, gaf meteen de juiste wissers en onderdelen op basis van model auto. Levering via pakketpost.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website

Pluspunten

Snelle levering, juiste artikel ontvangen.

Pluspunten

duidelijke website, vlotte bestelprocedure en- afhandeling

Pluspunten

No nonsens, scherpe prijzen en vlotte levering.

Pluspunten

Snel geleverd via de post door de brievenbus, goede communicatie via de mail.kortom prima kwaliteit prijs verhouding

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!