Snelle levering, perfecte kwaliteit

Een aanrader

• Beschrijf uw aankoop: Nieuwe ruitenwissers

Snel en goed.

Prima spul voor nette prijs.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Snel en goed

Voor een prima prijs een paar uitstekende wissers heel snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Set Bosch ruitenwissers voor een KIA Xceed

• Beschrijf uw aankoop: Goede informatie

Snel, goed en betaalbaar.

Eh, dat is op deze manier meer dan 30 sec tijd voor enquête.

Snelle en goede levering

We hebben meerdere keren besteld bij nieuweruitenwissers.nl en de ervaring is er ze snel en correct leveren. Een aanbeveling waard.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor oude Jeep en BMW

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snel geleverd en goede service

Het bestelde werd snel geleverd en werd netjes op de hoogte gehouden van verloop van de bestelling voordat het werd afgeleverd

• Beschrijf uw aankoop: Boekjes

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Super goede en mooi design ruitenwissers

Snel geleverd ,netjes verpakt .een mooi product en doet het geweldig en een mooi design en makkelijk te installeren!

Duidelijk en vlot!

Website om te bestellen makkelijk. Binnen 2 dagen had ik de ruitenwissers binnen. Eenvoudige montage en veel fijner dan de ruitenwissers van Volkswagen zelf.

• Beschrijf uw aankoop: Uitstekend.

duidelijke website met goede adviezen

eenvoudig te bestellen èn snel binnen!. Door het advies, toch gekozen voor een betere kwaliteit ruitenwissers, top!

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers cascada

Keurig geholpen ondanks retourzending

Ruitenwissers besteld maar helaas waren het niet de juiste maat. Maar en een mailtje en daarna weer retour gestuurd. Binnen 4 dagen geld weer op de rekening, Netjes afgehandeld

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Prima kwaliteit aan goede prijs en snel geleverd

Voor mijn Alfa MiTo op zoek gegaan naar nieuwe ruitenwissers vooraan. Gevonden op nieuwsruitenwissers.nl met een goede uitleg, ik was zeker dat ik de juiste afmetingen bestelde en dan nog van een heel merk nl. Bosch. Zeer vlug geleverd in België, in een correcte verpakking en voor een correcte prijs.

• Beschrijf uw aankoop: set ruitenwissers Bosch, vooraan voor een Alfa MiTo van 2018

Snelle levering en ruitenwissers van zeer goede kwaliteit

• Beschrijf uw aankoop: Ik kocht ruitenwissers van Bosch en dat staat garant voor kwaliteit

Keurig geleverd

Netjes verpakt

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Prima service en goede kwaliteit

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserbladen

Tevreden

Geen problemen, naar wens verlopen

• Beschrijf uw aankoop: Achterruitwisser

Aanrader

Toen ik zag dat mijn ruitenwissers aan vervanging toe waren kwam ik erachter dat er nogal wat onduidelijkheid is over welke je voor jouw auto moet kopen. Hier was dat heel duidelijk geregeld. Met je kenteken of autotype kom je vanzelf bij wat je nodig hebt. En waar mijn garage eigenlijk een ouder systeem wilde plaatsen voor praktisch hetzelfde bedrag, kon ik hier de Bosch Flatblade kiezen die als beste uit de ANWB test kwamen. Ook werd er heel snel gereageerd op een email die ik nog heb gestuurd. Binnen 2 dagen de bestelling in huis.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Verpakking was al geopend.

Product was volgens omschrijving. Verpakking was beschadigd en geopend. Geen plastic om het product.

Snel en correct

Wat is het toch fijn om nieuwe ruitenwissers te hebben!

Gewoon in 1 woord goed

Duidelijke website,goede prijzen en snel geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor Hymer camper

• Beschrijf uw aankoop: Prijs kwaliteit ok

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!