Pluspunten
Betrouwbaar bij het nakomen van beloften.
Pluspunten
Scherpe prijs en snelle levertijd
ik had Bosch ruitenwissers besteld en kreeg Valeo geleverd. Misschien zijn die ook goed maar men had wel even een mail kunnen sturen.Omdat de oude stuk waren heb ik de Valeo maar gemonteerd.
Bedankt voor uw bestelling en review! Het spijt ons om dit via de review te moeten horen. Wij hebben uw bestelling nagekeken en zien dat u deze Valeo wissersset besteld heeft en dat wij deze ook geleverd hebben: http://www.nieuweruitenwissers.nl/valeo-silencio-x-trm-voorwissers-opel-meriva-vanaf-2010.html Daarom hebben wij ook geen mail verzonden, want wij hebben geleverd wat er besteld is. Maar misschien was uw verwachting anders. Onze excuses daarvoor! Ook deze Valeo set is geschikt voor uw Opel Meriva! Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
Snelle levering, voordelig.
VerbeterpuntenGraag track and tracé code, of een indicatie van levertijd
Bedankt voor uw bestelling, review en aanbeveling! Wij zijn inderdaad met PostNL bezig om ook de brievenbuspakketjes van een track-en-tracecode te voorzien, zodat u die ook van deur tot deur kunt gaan volgen. Waarschijnlijk zal dit in 2017 gaan gebeuren!
Pluspunten
Snel geleverd en degelijke flatblades!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijk, nette afhandeling.
Pluspunten
redelijke website, nette prijs
Verbeterpuntenvoor een voorraad artikel is 5 dagen levertijd te lang. en er vond geen enkele communicatie over het moment van verzenden plaats.... andere webshops doen dat veel beter.
Bedankt voor uw bestelling en review! Wij hebben uw order even gekeken, en de levertijd was inderdaad vrij lang. De bestelling van uw achterwisser (met een levertijd van ongeveer 3 werkdagen volgens de productomschrijving) was op vrijdag geplaatst en is op dinsdag door ons verzonden. Daardoor heeft de levering van PostNL op woensdag plaatsgevonden en dat is inderdaad 5 dagen, waarvan 2 dagen in het weekend. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Alles ging zoals op de website stond aangegeven! Ben erg blij met mijn Bosch ruitenwissers!
Pluspunten
Alles was op voorraad en snel verzonden zoals besteld Dus geen ervaring met de klantenservice.
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!