Pluspunten
Belachelijk snelle levering!!!
Ik het te laat gezien op een Belgische webwinkel voor het zelfde 7 euro goedkoper.
Bedankt voor uw bestelling en review. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over onze leversnelheid, productkwaliteit en betrouwbaarheid. Zou u kunnen aangeven welke van de door u bestelde producten u elders goedkoper zag? Dan kunnen wij daar in onze prijsstelling ook rekening mee houden. Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
Alles naar wens!
Pluspunten
Pluspunten
Goede overzichtelijke website, veel in voorraad en snel geleverd. Ook op een technische vraag via mail, kwam er snel en duidelijk antwoordt.
Pluspunten
Oplossend nadat bleek dat het artikel onjuist was
VerbeterpuntenBetere controle op juist product. Mijn product bleek niet te passen
Pluspunten
Snelle levering ondanks de vele ijzel in het noorden. Montage van de nieuwe ruitenwissers was in 45 seconden klaar. Conclusie: iedereen kan het doen.
Iets snellere levering zou mooi zijn....
Pluspunten
Lever kwalitatief goede ruitenwissers. Bestelling was snel geleverd. Communicatie was duidelijk
VerbeterpuntenPrijs van de ruitenwissers was aan de hoge kant
Pluspunten
Van mij krijgt u een 10 snelle levering
Pluspunten
Alles tip top! Ga zo door.
Pluspunten
Juiste producten en goede levering
VerbeterpuntenDe ruitenwisser kwam in een gescheurde doos. (door transport). De wisser was wel in goede conditie.
Pluspunten
prima geregeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en niet duur, kwaliteit moet zich nog uitwijzen, product net gekocht.
Pluspunten
Overzichtelijke website
De verpakking had kleiner gekund. Het lijkt mij een uitzondering dat iemand meer dan 1 set wissers besteld. In de doos passen vier paar.
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!