Prima op tijd

Ik ben zeer tevreden en kan niets negatiefs opschrijven..

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Perfect product

Snelle levering en goede producten Simpel zelf te vervangen

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Correct en snel geleverd

Correcte en snelle levering

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser set Nissan

Heldere website, snelle levering en goede communicatie

Heldere website, eenduidig in bestellen en betalen, snelle levering en goede communicatie over de levering.

• Beschrijf uw aankoop: achterruitenwisserblad Subaru Outback 2016

De ruitenwisser is goed maar de postbezoging duurde lang

Het is een goede ruitenwisser van Bosch, maar de bezorging duurde twee dagen terwijl ik bij andere leveranciers van artikelen maar een dag hoef te wachten

• Beschrijf uw aankoop: Goede ruitenwisser

Keurig verzorgd

Snelle levering, netjes verpakt.

• Beschrijf uw aankoop: Helemaal goed

Erg goed!

Veel keuze en erg goede kwaliteit, mooi materiaal!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor en achter van Bosch

Snelle service en past perfect

Snelle bezorging en de juiste ruitenwisser

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snel geleverd en top prijs

Ik had snel ruitenwissers nodig en wilde niet naar de Garage omdat die de hoofdprijs rekenen. Na wat gegoogeld te hebben op de website van nieuwe ruitenwissers terecht gekomen. Die had goede recensies en gelijk besteld. Komt goed verpakt aan en met de uitleg op hun website en op het product (Bosch wissers) in 2 minuten geïnstalleerd. De volgende ga ik zeker ook daar aanschaffen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisssers Voor.

Snelle levering, verkeerde informatie

Ruuterwissers besteld op kenteken, alleen komen niet overeen met wat er op.het voertuig zit. Nu maar één reserve en een nieuwe voor de passagierskant besteld.

• Beschrijf uw aankoop: Ruiterwisser Detleffs camper

uitstekende wissers

erg makkelijk via kenteken, automerk en type en bouwjaar keuze gemaakt voor de juiste wisserbladen, , zeer eenvoudige montage handleiding via QR code op te vragen filmpje op You tube. Het volgen van de bestelling is ook luid en duidelijk. de volgende dag na levering flinke regenbui bij geleverd om de bladen goed te testen en dat is ook goed gelukt. Dank voor deze mooie transactie.

Super goed

Goede ruitenwisser snelle levering.

Zuper

Erg goed zeer goede service

• Beschrijf uw aankoop: Prachtig

Volgende keer weer!

Top service en snelle levering vrijdag bestelling geplaatst en de maandag daarop in huis. Model via kenteken check dus geen gedoe met zelf opmeten en omschrijving model. Mijn volgende paar komt zeker weer hiervandaan.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen door kenteken invullen, en vervolgens snel geleverd tegen een scherpe prijs zonder verzendkosten.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Goede service!

Goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Ok

• Beschrijf uw aankoop: Snelle levering

Snel levering

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Uitstekende service and communicatie inzake de bestelling.

Prima afhandeling van de order inclusief een retourformulier in geval een van het bestelde niet goed is. Kortom, een keurige webhandelaar

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Netjes geleverd, alles volgens verwachting

De juiste bladen eenvoudig te vinden via de site, top

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Geen negatieve op of aanmerkingen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Snel geleverd, goede kwaliteit en makkelijk te monteren

• Beschrijf uw aankoop: Makkelijk, snelle levering en goede kwaliteit

Snel en gemakkelijk

Bestellen was gemakkelijk en artikels werden vlot geleverd. Geen grote kunst maar prima en betrouwbaar. Prijzen kunnen beter.

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers MG ZS EV

Goed geadviseerd Denken mee wat de beste ruitenwisser waren Ze zijn top Eindelijk die vervelende piep weg

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Aero Twin

Mijn oude BMW 318i Touring had een nieuw ruitenwissertje nodig achter. Voor € 18,- prima alternatief van Bosch. Scheelt een paar duiten bij BMW.

• Beschrijf uw aankoop: Prima levering en kwaliteit

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!