Pluspunten
overzichtelijke site
Verbeterpuntenlevertijd mag iets korter
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
Pluspunten
Werd supersnel geleverd
Pluspunten
Snel de juiste kwaliteits ruitenwissers binnen
VerbeterpuntenGeen op of aanmerking
Pluspunten
Prima kwaliteit, wissers doen het super goed
VerbeterpuntenIk bestelde op donderdagmiddag, pakje kwam binnen op maandag. Ik had het iets eerder verwacht.
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
Goede en duidelijke site. Ondanks dat de set niet voorradig was toch gewoon 2 wissers geleverd de volgende dag. What you need is what you get!
Pluspunten
goede prijs en ruime keuze in produkten.
Verbeterpuntengeen.
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over het product. Wat wij niet lezen/weten is of u ook geprobeerd heeft het raam en de ruitenwisser met een ontvetter schoon te maken. Soms kan het zijn dat er een vettig laagje op de ruitenwisser of het raam zit waardoor de ruitenwisser in het begin niet altijd schoonveegt. Zodra dat probleem één keer opgelost is zal de ruitenwisser werken zoals u mag verwachten!
Pluspunten
Pluspunten
Mooi snel geleverd, en geleverd wat beloofd.
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!