Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenKlanten geen product toesturen waarvan de verpakking los of kapot is geweest en met een plakbandje bij elkaar wordt gehouden. Klanten zien dat liever niet. Ik vond het althans zeer storend en onprofessioneel.
Bedankt voor uw bestelling en review. We hebben het even nagekeken. Achterwissers leveren wij meestal in een envelop zodat ze door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Hierdoor hoeft u niet thuis te blijven om de bestelling te ontvangen. Het nadeel is echter dat wij de achterruitenwisser uit de originele verpakking halen en dat wij deze verpakking los mee sturen in de dikke envelop, gevoerd met beschermende bubbeltjesfolie. Wij kunnen ons voorstellen dat dit onprofessioneel lijkt, onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Goede service, goed product, goede prijs, snelle levering!
VerbeterpuntenNvt
-betere communicatie wanneer bestellingen niet geleverd kunnen worden -verpakking van na zending was zeer slecht (uit doos gehaald, dubbel gevouwen in een envelope)
Bedankt voor uw bestelling en review. We hebben het even nagekeken, en uw bestelling is inderdaad in twee delen geleverd. De achterwisser was niet op voorraad en hebben we daarom enkele dagen later in een envelop geleverd. Helaas hebben wij u daar niet tijdig van op de hoogte gesteld. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
Prima site, makkelijke bestelprocedure, daarna stap voor stap te volgen via track & trace
Snellere levering
Pluspunten
Snelle levering, goed product voor goede prijs, goede communicatie.
Pluspunten
helaas niets ontvangen /// we wachten af pos is zeker traag ?
Verbeterpunten?
Bedankt voor uw bestelling en review. Het spijt ons om te horen dat uw bestelling nog niet ontvangen. Blijkbaar duurt het versturen van een pakket naar Zuid-Frankrijk langer dan gehoopt. Het is nu al een week onderweg naar Frankrijk. Mocht het pakket binnenkort nog niet ontvangen zijn, wilt u dan weer contact opnemen zodat we een nieuwe set wissers kunnen versturen? Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie
VerbeterpuntenCommunicatie over verloop bestelling kan beter, geen melding wanneer verzonden, geen track and trace code
Bedankt voor uw bestelling en review! Wij hebben het nagekeken en inderdaad is het bij uw bestelling niet helemaal soepel gegaan. De bestelde ruitenwisserset had een levertijd van 5 werkdagen, zoals vermeld op de website. Zodra hij geleverd werd was er een storing bij PostNL waardoor de automatische verzendbevestigingmail niet verzonden is. Onze excuses hiervoor, wij hadden u hierover beter moeten informeren zodat u wist wanneer u de bestelling kon verwachten.
Pluspunten
Levert het verwachte product netjes af en is goed te volgen. Duidelijke website waar alle gegevens op staan. Producten zijn makkelijk te vinden. Verder geen op en aanmerking omtrent dit punt
VerbeterpuntenProbeer bij bestellen voor een bepaald tijdstip de volgende dag in huis. Geeft een iets betere duidelijkheid wanneer het product bezorgt wordt. Nu staat er 48 uur komt anders over. Tevens staat er in de tekst als het niet geleverd wordt dan contact op te nemen. Zou ik zelf niet vermelden op de site. Contact gegevens staan op de site als er iets is kan de klant contact opnemen. Kan het gevoel geven dat het in het verleden vaak fout is gegaan wat ??? kan oproepen. Verder is alles prima op orde
levering post.nl link direct met trackingnummer krijg 2 aparte ruitenwisserrs ipv 1 set
Pluspunten
heldere site, snelheid van leveren
Pluspunten
Zeer tevreden over dit wisserset van bosch,goede prijs kwaliteits verhouding en snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenPrijs
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!