Pluspunten
Pluspunten
Snel duidelijk dat er geen verzendkosten van toepassing zijn. Daardoor snel inzicht in totaalprijs. Communicatie per mail duidelijk
VerbeterpuntenOpzoeken van ruitenwissers via selectie van autotype geeft ruitenwissers weer zonder complete omschrijving van artikelnummer. Zou handiger zijn als dit wel het geval is. (In mijn geval de vermelding van AR533S)
Pluspunten
Met juiste gegevens van de auto snel gevonden en bestelld Vlotte levering , in de tijd zoals op website vermeld. Groot +punt er hoeft niet een account te worden aangemaakt zoals bij vele webshops verplicht, met alweer een wachtwoord. gewoon vlot zoeken, bestellen, betalen, bevestigen en ontvangen. Helemaal OK
Pluspunten
Goed, snel. Prima geregeld.
Levertijd
Pluspunten
Duidelijke site. Levering verliep netjes. Geen bezorgkosten. Liever iets meer in artikelprijs dan die stomme bezorgkosten
VerbeterpuntenOp vrijdagmiddag bestellen zou best zaterdag leveren moeten kunnen nu pas dinsdag in huis. Dat kan sneller denk ik.
Pluspunten
Duidelijke afspraken over prijs en levering die nagekomen zijn.
VerbeterpuntenWebsite oogt wat druk en rommelig.
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!