Betere terug koppeling
Bedankt voor uw bestelling en review! Het spijt ons om op deze manier te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Zou u ons willen laten weten waar het fout gegaan is? Mogelijk kunnen we het dan verbeteren! Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
Snelle afhandeling! Ik ben een zeer tevreden klant!
VerbeterpuntenNiets meer veranderen, gaat goed zo!
Pluspunten
Er was iets mis gegaan met de verzending, maar na een email werd dit direct opgelost. Erg netjes!
Pluspunten
Snelle levering. Goede en snelle communicatie met de klanten-service. Heb alweer een nieuwe bestelling voor iemand uit de familie staan. ben benieuwd hoe dit verloopt. tot zover super service.
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Pluspunten
goede prijs, snelle levering, geen poespas.
Pluspunten
Zeer snelle levering en een goede prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerste gedeelte snel geleverd. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenBeter communiceren als er verzendingen incompleet verzonden worden.
Pluspunten
Super makkelijk en veel goedkoper als bij garage.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eenvoudig en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering helemaal top!!!!!
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!