Pluspunten
Snelle goede levering per post
Geleverde wissers wijken af tov de originele en dit voor verschillende automerken ttz vooral passagierszijde ofwel 2,5cm tekort of te lang Voor bestelling zelfde wagen 2 verschillende sets gekregen waarvan 1set correct en 1set met 2,5 cm afwijking???
Bedankt voor uw bestellingen en review! Het klopt inderdaad dat u nu een andere set voor uw auto ontvangen heeft dan bij de vorige bestelling. Bosch adviseert momenteel een andere set wissers dan destijds. Wij proberen onze catalogus up-to-date te houden en daardoor heeft u deze keer een andere (beter passende) set gekregen dan de vorige keer.
Pluspunten
Was een verkeerde wisser gestuurd supersnel opgelost.
Pluspunten
Dezelfde dag zijn de wissers verstuurd, de volgende dag had ik ze binnen en al op mijn auto
Pluspunten
Top, snel en goed
Pluspunten
Gewoon heel goed met alles....
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, fors goedkoper dan automaterialenzaak (waar ik toch al korting krijg) en een topproduct, wat wil je nog meer?!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Originele producten
VerbeterpuntenJuiste informatie van de producten vermelden bij wat voor voertuig zei daadwerkelijk horen.
Bedankt voor uw aankoop en review. Het verbaast ons op deze manier te horen dat u niet tevreden bent over de ruitenwisser voor uw auto. Wij hadden dit graag eerder vernomen om zo snel mogelijk een oplossing te kunnen bieden. N.a.v. hiervan zullen wij contact met u opnemen om te zoeken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
Een duidelijke opgave van de kosten: alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Op heel veel andere sites moet je daarvoor eerst rondklikken om te zien hoe het totaal bedrag uit gaat uitvallen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
snel geleverd, mooi verpakt. duidelijke site
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
duidelijke website, snel geleverd, goed verpakt
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!