Pluspunten
Makkelijke site, duidelijke montage instructies (montage is simpel), snelle levering en scherpe prijs.
Pluspunten
Snelle levering (2 dagen) netjes verpakt
Pluspunten
Snelle reactie mbt tot te levering en verzending.
VerbeterpuntenMelding bleek gedaan VOOR werkelijke verzending, bleek niet op voorraad, dus moest toch enige dagen wachten. Mail NIET eerder vesturen dan dat product werkelijk verstuurd is.
Pluspunten
Niets te klagen!
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijsverhouding. Goed verpakt. Niks negatiefs te vertellen dus.
Snellere levering
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling! De levertijd voor de wissers van de Fiat 500 is inderdaad iets langer. In de productomschrijving is genoemd dat de levertijd ongeveer 5 werkdagen bedraagt. Blijkbaar is dit niet duidelijk genoeg aangegeven. Onze excuses hiervoor!
Pluspunten
Goed en correct geleverd
Pluspunten
snelle levering, goeie prijs
Pluspunten
- Duidelijke informatie op de website; - Snelle afhandeling en levertijd
Pluspunten
probleemloos zoeken en bestellen
Verbeterpuntenvermelden van bouwjaar van auto, of uitvoering (bijvoorbeeld Leon 1P / 1M / 5F)
Pluspunten
duidelijk en betrouwbaar
Beter communiceren in geval van afwijkende levertijden
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling! Het merendeel van onze wissers wordt binnen 2 dagen bezorgt. Bij de wissers waarbij dit niet mogelijk is, is in de productomschrijving genoemd dat de levertijd ongeveer 5 werkdagen bedraagt. Blijkbaar is dit niet duidelijk genoeg aangegeven, want dit was bij uw achterwisser namelijk het geval. Onze excuses dat dit voor verwarring gezorgd heeft.
Pluspunten
Goede en duidelijke website. Snel duidelijk welke ruitenwissers men nodig heeft. Montagevideo's laten niets te wensen over en maken het compleet. Zeer snelle levering.
Pluspunten
prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntensnellere levering en makkelijker opzoeken via kentenken nog gebruiksvriendelijker maken.
Pluspunten
Zoals je het verwacht!
VerbeterpuntenGa zo door!
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!