Pluspunten
Snelle service verzendkosten in de prijs
VerbeterpuntenKan goedkoper
Pluspunten
Snelle levering. Geen verzendkosten. Korting als je meer besteld.
Pluspunten
Correcte levering van juiste artikelen.
VerbeterpuntenScherpere prijs, snellere levering.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop, duidelijke website
VerbeterpuntenVerpakking was erg groot: doos voor 5, met maar 1 paar ruitenwissers erin
Helaas duurder dan de concurrentie, maar door mij te laat gevonden n.a.v. tip collega. Mijn volgende aankoop zal dus elders plaatsvinden.
Pluspunten
Gewoon goed.
Pluspunten
Alles top! Zeer goed verpakt. Ruitenwissers zijn zeer goed.
Pluspunten
Goede aftersales, mijn ruitenwissers worden zonder eng probleem omgeruild omdat ze niet goed aansluiten op de voorruit.
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenIets riskante verpakking, is goed gegaan.
Pluspunten
Gewoon..non nonsense. Bestellen en leveren.
VerbeterpuntenDe mails mogen iets duidelijker waarvoor ze zijn. Het leek erop of ik 3 identieke mails kreeg.
Ik probeerde deze beoordeling eerst te doen via mijn iPad, maar dat funtioneerde niet (verbeterpunt)
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling! Wij zullen dit aandachtpunt (afronden van de bestelling met een iPad) z.s.m. gaan controleren en verbeteren, bedankt voor uw inbreng!
Pluspunten
Snel geleverd. Werkt goed. Geen strepen. Geluidloos wissen. Erg goede ruitenwissers!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levertijd
VerbeterpuntenVoor de Volvo V40 kan gekozen worden voor 50 cm en 50 cm of 53 cm en 50 cm. Prijs is hetzelfde. Op de website staat geen nadere info. De oude ruitenwissers (origineel Volvo) zijn 53 en 50 cm. Waarom dan ook 50 cm en 50 cm aangeboden wordt is mij niet duidelijk. Andere webwinkels bieden alleen 50 en 50 cm, terwijl origineel toch echt 53 en 50 cm is.
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling! Uw opmerking klopt inderdaad, Bosch beveelt 2x 50cm ruitenwissers aan voor een Volvo V40 terwijl dat niet is zoals ze origineel geleverd zijn. Vandaar dat wij, i.t.t. andere webshops, een iets breder productassortiment aanbieden waarbij de klant ook de keuze heeft uit de 50 en 53cm lange variant van de Bosch Aerotwin.
Pluspunten
Sneel en goed, niets op aan te merken
VerbeterpuntenJe kunt ook teveel bevestgingen sturen....
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!