Pluspunten
Snel geleverd en geen bezorgkosten
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou graag kunnen inloggen op de site om de status van mijn bestellingen en oude bestellingen te kunnen bekijken.
geen
Pluspunten
Snelle levering en het is handig dat je op auto type kan zoeken
VerbeterpuntenDe jaartallen zouden handiger op de site kunnen staan. Er staat bu bv 12.90-07.94 , ik zou er iets van dec 1990 tot juli 1994 vanmaken ofzo
Pluspunten
Snelle levering en via track trace pakket goed te volgen.
Pluspunten
Eenvoudig bestellen op overzichtelijke website.
VerbeterpuntenZou zo geen verbeterpunten kunnen bedenken.
geen
Pluspunten
product niet op website maar na mailtje toch snel leverbaar
Verbeterpuntenvooraf niet zeker of product wel passend was en geen reactie gehad op deze vraag
Pluspunten
Netjes verpakt
VerbeterpuntenKwam niet binnen de 48 uur aan maar een dag later. Vermeldt eventuele vertragingen bij de aankoop.
Pluspunten
duidelijke omschrijving product, makkelijk te vinden op de site
ontvangstbevestiging bestelling met evt. track-and-trace link,
Goedemorgen, Nogmaals bedankt voor uw bestelling. Het spijt ons te vernemen dat er geen mail met track-en-trace url aagenkomen is. Dit is normaliter wel de bedoeling, mogelijk zijn de mails in het spamfilter beland. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
snelle levering voor een goede prijs
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site, voldoende betaal mogelijkheden, snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kwaliteit ruitenwissers voor een scherpe prijs. Redelijk snelle levering en keurig verpakt. Goede informatie per mail over de aankoop, betaling en levering. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop
VerbeterpuntenDe aanduiding welke ruitenwisser nummers/type nummers voor welke auto zijn zou denk ik wel wat duidelijker mogen zijn.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr is geen bevestigingsmail naar mij gestuurd. Het was dus voor mij een verassing dat 1 dag later wel mijn ruitenwissers werden geleverd.
Goedemorgen, Nogmaals bedankt voor uw bestelling. Het spijt ons te vernemen dat er geen mails aagenkomen zijn. Dit is normaliter wel de bedoeling, mogelijk zijn de mails in het spamfilter beland. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!