Pluspunten
Snelle levering, ruitenwissers makkelijk te monteren. Alles wordt goed per email gecommuniceerd. Uitstekend verpakt.
Pluspunten
Eenvoudig selecteren van juiste ruitenwissers
Pluspunten
Feitelijk heb ik op het bedrijf zelf niets aan te merken maar meer op DHL als bezorgdienst.
VerbeterpuntenHelaas wel want had men niet in zee gegaan met DHL welke 6 dagen nodig had voor het bezorgen, had men overal minstens een 8 als waardering gekregen, wat erg hoog is voor iemand die zo kritisch is als ik schijn te zijn. ZONDE !
Wij hebben enkele bestellingen experimenteel met de DHL verzonden naar aanleiding van een opmerking via deze beoordelingssite. Om te kijken of dat voor ons ook mogelijk is hebben we besloten om alles eenmalig met de DHL te versturen om te kijken hoe dat gaat. Zoals u zich kunt voorstellen zijn wij hier ook niet tevreden over en zullen alles met PostNL verzenden vanaf nu. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
snelheid van handelen en correcte informatie!
VerbeterpuntenDoorgaan zo!
Pluspunten
Snel, goede prijs, alles netjes verpakt, duidelijke site.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Snelle service, goede informatie
Postnl is vlugger met bezorgen dan DHL selectvracht (4dagen)
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goed verpakt in kartonnen koker.
VerbeterpuntenLevering via DHL, die het pakje tegen onze voordeur aan heeft gezet, we wonen aan een drukke weg het had dus zo ontvreemd kunnen worden, erg slordig!
Pluspunten
afspraken nakomen betrouwbaar perfectenazorg & garantie
Pluspunten
Snelle levering. De ruitenwissers zien er goed uit, hopelijk gaan ze lang mee.
Pluspunten
Duidelijke site. Donderdag avond besteld, Zaterdag ochtend geleverd. super!!
VerbeterpuntenMijn Peugeot 307 Heeft orgineel 700 mm links en 650 mm rechts. Ik heb nu 2 x 650 mm. Werken ook perfect hoor maar had toch liever de orginele maten gehad.
Pluspunten
Er was duidelijk aangegeven dat de voor mijn auto type ruitenwissers een levertijd was van 5 werkdagen. En ze zijn ook netjes op de 5e werkdag geleverd!
VerbeterpuntenMisschien een grotere voorraad zodat ruitenwissers sneller geleverd kunnen worden.
Pluspunten
Alles ok.
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!