Pluspunten
in een woord SUPER
Pluspunten
Bosch ruitenwissers zijn de beste ruitenwissers die je kunt krijgen dus de kwailieit is absoluut top.
VerbeterpuntenHelaas heb ik mijn bestelling niet binnen 48 uur geleverd gekregen zoals op de website vermeld staat, ook heb ik geen enkele e-mail gekregen over de reden van de late levering. Goede en snelle communicatie is dus nog een verbeterpunt waaraan gewerkt moeten worden.
Goedenavond, Bedankt voor uw reactie. Zoals bij de productspecificaties staat is de verwachte levertijd van de door u gekochte set ruitenwissers 5 werkdagen. Blijkbaar is dat niet goed gecommuniceerd op de website en in latere mails. Hier zullen wij in het vervolg aandacht aan gaan schenken. Wij hopen dat dit u niet belemmert om nogmaals te bestellen! Met vriendelijke groet, www.nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
Snelheid van levertijd en de kwaliteit is super!!
Pluspunten
Duidelijke website makkelijk zoeken op soort auto
VerbeterpuntenGeen keuze bij bestellen voor aflever mogelijkheid, in mail stond wel dat ze gebruik maken van andere verzenders. Had persoonlijk liever gekozen voor de DHLFORYOU.nl verzend optie, dan had ik kunnen kiezen voor levering aan een servicepoint. Levering van PostNL was niet heel duidelijk, gelukkig kwam mijn buurvrouw het pakket brengen.
Pluspunten
Scherpste prijs, snelle levering
de maten van de ruitenwisser meteen erbij staan en niet eerst aan klikken. want mijn ruitenwisser van de seat ibiza waren op uw site te klein dus moest ik op zoek naar ruiten wissers met de juiste afmeting en dat is de ruitenwisser van de toledo geworden naar vele malen drukken nu moet ik nog naar ruitenwissers zoeken voor een arosa!!!
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Ik heb de Bosch Aerotwin flatblade ruitenwissers besteld die recent zijn bekroond tot beste ruitenwisser door een test van de ANWB.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar!! Goeie kwaliteit voor een scherpe prijs!!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website, prima prijs en kwaliteit
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel antwoord op email. Goede prijs en duidelijke website.
VerbeterpuntenAls je reclame maakt met levering binnen 48 uur, zorg dan ook dat je dit in ieder geval waarmaakt. En als het dan door een of andere oorzaak niet lukt, laat het dan even per email weten. In mijn geval zaterdag besteld en woensdagmiddag geleverd. Had dinsdag toch geleverd moeten zijn.
Pluspunten
Ga zo door, prima product en dito verzending
Pluspunten
Snel bezorgt!
Pluspunten
VerbeterpuntenLigt waarschijnlijk niet aan hen, maar ideal met ING werkt niet
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
Eenvoudig en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Dynselakker 6
8331XL Steenwijk
Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!