Mijnheer mevrouw Ik heb tot op heden nog niets mogen ontvangen Dus een beoordeling zit er niet in

• Beschrijf uw aankoop: Geen

Goed ontvangen

Mijn bolgende bestelling volgt

• Beschrijf uw aankoop: Ruitwisser

Netjes op tijd.

Goede uitleg en verzending!

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

De wisserbladen die ik zocht en snelle levering

Ik beveel het aan om ze zelf te bestellen, bij mij dealer zetten ze er een b merk om wat niet beviel. Streepten al na een maand

• Beschrijf uw aankoop: 10

Top ruitenwissers

De ruitenwissers bij mijn garage kosten €85,- en gaven na een paar maanden al strepen. Mijn ervaring uit het verleden is dat deze ruitenwissers voor een prijs van €38,- altijd het beste zijn en zijn de helft goedkoper. De ruitenwissers vervangen is meestal simpel omdat er een duidelijke instructie bij zit of een online video.

• Beschrijf uw aankoop: 100% tevreden

Prima verzorgd en zoals je verwacht. Dus top

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers RAM

Duidelijke site, snelle levering.

Na invoeren kenteken keuze uit twee bevestigingsmethoden. Gemakkelijk de goede kunnen kiezen. Duidelijke beschrijving van product incl. maten. Snelle levering. En goede instructies hoe te monteren op de website. Top!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Kangoo

Professioneel

Eerste keer bestellen tevreden klant

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor Volvo V60

Snelle levering juiste product

Erg prettig dat ik op kenteken een bestelling kan plaatsen.

• Beschrijf uw aankoop: Achter ruitenwisser

Snel en duidelijk

Makkelijk besteld, snel en netjes geleverd!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser bladen

Snelle service met goede site.

Kon makkelijk op de site de wisser vinden die ik nodig had. En de volgende dag in huis.

• Beschrijf uw aankoop: Wisserbladen Mazda CX 5

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Gezocht naar nieuwe ruitenwisser en de website was duidelijk en overzichtelijk. De prijs maakte mij blij want die is echt concurrerend. Snelle levering van de bestelling in een goede verpakking. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser voor Subaru XV

Prima !

Snelle levering !

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snelle levering,alles helder en duidelijk

Prima snelle service,duidelijk en efficiënt

• Beschrijf uw aankoop: Goed

Gemakkelijk en efficiënt.

Er was een klein oponthoud met de verzending. Ik kreeg een bericht van Post NL: "Anders dan wij u hebben bericht, lukt het niet vandaag te bezorgen. Het pakketje komt morgen." Maar het kwam pas 2 dagen later. Op zich geen ramp.

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwisser

Goede kwaliteit alleen duurzaamheid minder.

• Beschrijf uw aankoop: Goed

super

snelle levering goed verpakt en alles zat erin super

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Zeer snelle levering en perfect passend. En goede communicatie dmv. Email met een geweldige site.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers renault laguna 22 jaar oud

Snel geleverd en makkelijk te monteren

Prima ruiten wisser

• Beschrijf uw aankoop: Achterruitenwisser voor Skoda karoq

Informatie en Levering is goed .

Alleen jammer jammer dat je niet de originele ruitenwissers voor Ford Grand C-max 2018 krijgt , op site van Nieuwe Ruitenwisser.nl wordt dat wel gesuggereerd , er staat merk type en bouwjaar van auto , en het is een set van 2 stuks . voor € 42,95 dan verwacht je ook voor de prijs dat het ruitenwissers zijn speciaal voor je auto . Maar helaas kreeg ik 2 losse ruitenwissers binnen , met 4 adapters die in verhouding veel goedkoper zijn volgens mij , ik heb ze op de auto geplaatst ze werken perfect maar door de losse adapter sluit de wisser niet mooi aan op de ruitenwisser arm . Anders had ik ze wel retour gestuurd , maar wissers aan bestuurderszijde was helemaal af en ivm slecht weer en veel regen toch maar gehouden .

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Gewoon goed.

Duidelijk website. Snelle service hele duidelijk handleiding met video. Keurig verpakt. Dus niet op aan te merken. Mijn volgende ruitenwissers bestel ik hier weer.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitewissers

Goed geregeld !

Snelle service !

• Beschrijf uw aankoop: Prima

Origenele kwaliteit, gratis levering, volgende dag in huis.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers audi

Prima spullen en lekker vlot geleverd

De ruitenwissers zijn van hetzelfde merk en type als mijn garage gebruikt. Het erop klikken is simpel. Dat scheelt weer kosten. De order geplaatst op zondag en dezelfde dag een mail dat het verzonden gaat worden. Een webshop die in het weekend de orders nog even nakijkt. Top!

• Beschrijf uw aankoop: Prima spullen en lekker vlot geleverd

Vlotte service. (Bosch) ruitenwissers makkelijk te vernieuwen

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!