uitstekend

uitstekend product, site en levering. bezorging duurde lang, maar dat ligt aan de bezorger

• Beschrijf uw aankoop: 10

Dik in orde

Dik in orde!!

top

wat een fanatische wissers

Verzending kon beter

De ruitenwisser die ik heb besteld kwam geleverd uit de orginele verpakking (die was opgevouwen meegeleverd in de envelop) en de verzendverpakking was ook nog eens stuk gegaan tijdens het vervoeren. Gelukkig doet de ruitenwisser het nog, maar niet professioneel.

• Beschrijf uw aankoop: Achter ruitenwisser

Snelle levering, goede keuze

Snelle levering, goede keuze

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snelle levering en perfect verpakt

Prima webshop met snelle levering en perfect verpakt. Tevens een duidelijke uitleg hoe je de ruitenwissers moet monteren . Ik ben positief verrast!

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Snel juiste ruitenwisser gevonden en snel geleverd

Topwissers

Razendsnelle bezorging en perfecte kwaliteit, geen gepiep meer en streeploos ramen.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers voor Lynk & co

bestellen ging prima weer

zelfde besteld als tien jaar geleden, artikelnummer was nog gelijk, zoeken prima, website prima, alleen niet supersnel geleverd (is okay, maar scheelt een halve ster)

• Beschrijf uw aankoop: zoals geadverteerd

Geweldig.

Zojuist uitgetest want het regent veel en de ruitenwissers zijn echt top.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch aerotwin Toyota Rav4

Heldere communicatie en snelle levering

Prima communicatie over de levering van het juiste product.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers voor Hyundai i30

Netjes volgens afspraak geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Goede kwaliteit

Simpel

Makkelijk bestellen en goed overzicht en informatie om juiste product te vinden

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Bosch voor V60

Super service, en prima ruitenwisser! De vorige waren ook heel goed en toch zonder problemen een jaar gewerkt. Was tijd voor vervanging. Ben benieuwd met deze Bosch.

• Beschrijf uw aankoop: Vervanging Ruitenwisser bladen

goeie snelle levering

Alleen jammer dat mijn ruitenwissers nu al naar 3 weken weer strepen achter laten. Jammer van Bosch

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers van bosch

zeer goed

was heel snel geleverd

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Al jaren tevreden met de Bosch Aerotwin ruitenwissers, dus na ruim 60.000km deze (preventief) vervangen door dezelfde merk en model. Goede communicatie, vlotte verzending in stevige doos. Dank!

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Aerotwin

goede service prima ruitenwissers

Bedrijf reageert nog dezelfde dag op mijn mail. Bestelling wordt snel en correct afgehandeld. Ruitenwissers zijn super. Nog nooit ruitenwissers gehad die zo vlekkeloos de ruit schoon houden.

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwisser

Snelle levering van super ruitenwissers

Het uitzoeken van de ruitenwissers voor mijn oude Berlingo was heel eenvoudig: kenteken invullen en klaar. Meteen besteld en een dag later stond de bezorger al voor de deur. Keurig verpakt en precies de goede modellen. Het was een druilerige dag, dus ik kon meteen genieten van stille wissers en streeploze ramen.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch AeroTwin ruitenwissers

De verwerking van mijn bestelling verliep heel vlot! Het product was goed en netjes verpakt.

Toppie

Echt goed en snel

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Top ruitenwissers

Zo blij met deze ruitenwissers. Ze gaan lang mee en trekken geen strepen. In tegenstelling tot die van de garage die ik na 2 maanden al.kon vervangen. Voor mij geen uitstapje meer maar gewoon weer hier bestellen. En nog snelle levering ook.

Snel de juiste levering

Goed materiaal. Volgende keer bestel ik weer hier.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Makkelijk zoeken, snelle levering.

Makkelijk zoeken, snelle levering. Gewoon kenteken invullen en je hebt gevonden wat je nodig hebt.

Snel en betaalbaar

Snelle levering van mijn ruitenwissers voor mijn oude Saab. En ook nog eens voor een mooie prijs.

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!