Bestellen en de volgende dag in huis. Vele websites beloven dat maar nieuweruitenwissers.nl maakt het waar.

• Beschrijf uw aankoop: Snelle en nette levering

Gewoon goed

Alles geleverd zoals aangeven.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers bmw G3x

Blij met de nieuwe ruitenwissers voor mij MG zs ev, eindelijk weer schone ruiten. Mijn MG garage kan deze ruitenwissers niet leveren.

• Beschrijf uw aankoop: Geweldig

Goede prijs snelle levering

Overzichtelijke website, goede prijs en snelle levering.

goed product eerlijke prijs snelle levering

goed product eerlijke prijs snelle levering

• Beschrijf uw aankoop: Achter ruitenwisser Nissan Qashquai

Perfect en voordelig

Heb bier vaker besteld, altijd goede kwaliteit en snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snelle levering en prima kwaliteit

Nieuwe ruitenwissers besteld voor de Mini aangezien je deze prima zelf kan vervangen ipv een dure autogarage. Zo gezegd, zo gedaan. Zondag besteld, dinsdag geleverd en woensdag gemonteerd door middel van de eenvoudige video’s. Een fluitje van een cent!

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Makkelijk vindbaar welk type ruitenwissers nodig, binnen 24 uur bezorgd. Onmogelijke instructie en scan leidde naar heel ander instructiefilmpje, maar met logisch nadenken kwam ik er ook wel uit. Ze doen t goed.

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers bosch

Goed snel en een duidelijke site.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

snelle levering en scherpe prijzen

keurig verpakt en snel geleverd voor een goede prijs. een aanrader

• Beschrijf uw aankoop: Model 3 ruitenwissers

Een voorbeeld voor iedere webshop, zó moet het.

Had nieuwe achterruitenwissers nodig en kwam op deze site terecht bij het zoeken naar de juiste ruitenwissers. Gelijk maar besteld, en bleek dat je €5,- korting krijgt op de 2e ruitenwisser dus top. Bestelling afgerond en daarna duidelijke mailtjes over de verdere voortgang en de link zodat je je pakket kunt volgen (is ook niet overal zo). Donderdagmiddag besteld en zaterdagochtend om half 9 bezorgd dus erg vlot. Netjes verpakt en idd originele Bosch producten. Voor mij zeker het onthouden waard voor een volgende bestelling.

• Beschrijf uw aankoop: 2 achterruitenwissers

prima ruitenwissers, snel geleverd, volgend jaar weer!

Dankzij de website heb ik zo de juiste ruitenwissers kunnen bestellen. Snel geleverd, rechtstreeks naar een afhaalpunt van PostNL, heel prettig. Herinneringsmail is fijn. In een minuutje zelf erop gezet, klaar voor de APK. Volgende jaar weer!

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers BMW

Snelle, goede, en duidelijke service

Voor het eerst zelf maar ruitenwissers gekocht ipv via de garage. Het was makkelijk op te zoeken. Producten waren ook snel in huis.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Goede prijs kwaliteits verhouding verhouding voor een top product

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers BMW

Goede communicatie snelle levering

Goede communicatie snelle levering

Netjes

Netjes en snel geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor polo voor en achter.

Snel ontvangen ondanks het weekend er tussen.

Goede kwaliteit

Vlot geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

kunnen niet leveren van de gewenste wissers

Bestelde een set ruitenwissers voor mijn vooruit. Dit betrof een set voor een Daihatsu Cuore uit 2008. Echter bleek dat de wisser aan de passagierszijde aanzienlijk korter was dan het origineel. Even contact gehad maar bleek dat Bosch adviseerde voor die kant een wisserblad te gebruiken voor de achterruit?? Het wis bereik is dan met 30% afgenomen. Gelukkig kon ik het juiste wisserblad wel elders kopen.

• Beschrijf uw aankoop: #1000036210 bestelling

Keurig

Binnen paar dagen de bestelling gehad Top ruitenwissers

• Beschrijf uw aankoop: Top ruitenwissers

Snelle levering, concurerende prijzen, erg goede instructies (filmpje).

• Beschrijf uw aankoop: Top

Super service

Snel en vriendelijk en Goedkoop

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Snel en keurig geleverd

Na bestelling goed op de hoogte gehouden via mail en track and trace. Bestel graag bij een volgende keer weer hier.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers volvo

prima wissers , prima prijs, prima service

Voor mijn BMW 2 en I3 serie 6 verschillende ruitenwissers moeten bestellen (voor en achter). Alles klopte obv van selectie op de site, met de juiste bevestigingen. En nog mooie korting gekregen!

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!